به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، معصومه خان احمدی با بیان اینکه شهرداری با تعدد خدمات میتواند بازار بسیار مناسبی برای شرکتهای فناور باشد، گفت: یکی از مهمترین نقشهای این پارک اثر گذاری در نوآوری شهری است.
او ادامه داد: شرکتهای پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری نظام صنفی رایانه استان آمادگی لازم را در برای تدوین استراتژی و سناریو شهر هوشمند و اجرای پروژههای مرتبط را دارند.
خان احمدی در ادامه با اشاره به پتانسیلهای واحدهای فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه، بیان کرد:فناوریها و محصولات ارزشمندی توسط شرکتهای پارک علم و فناوری درراستای تامین نیازهای فرهنگی و اجتماعی کرمانشاه بویژه علوم روانشناختی وجود دارد که با کمک فرهنگسراها میتواند به آن معرفی ودر اختیار شهروندان قرار گیرد.
مهدی عبدالمالکی رییس سازمان اجتماعی فرهنگی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه شهرداری نهادی با خدمات بسیار گسترده است که میتواند برای بهبود و تسریع این خدمات رسانی از توان جوانان فناور استان استفاده کند، افزود:آمادگی داریم فضاهای شهرداری برای معرفی خدمات فناوران مهیا کنیم.
او ادامه داد:شهردار کرمانشاه با نگاه باز خود در استفاده ازپتانسیلهای جوانان کرمانشاهی و طرحها و پروژههای بومی تاکید دارد.
عبدالمالکی یاد آور شد:تجربههای بسیار خوبی در برخی شهرها از همکاری شهرداری و فناوران وجود دارد که میتوانیم از آن استفاده کنیم.
لطفی رییس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کرمانشاه بیان کرد: این نشست فصل جدیدی در همکاریهای سازمان فاوا با نخبگان خواهد بود و ما این آمادگی راداریم از طرحها و پروژههای شرکتهای دانش بنیان استان در شهر هوشمند که برنامه اصلی این سازمان است استفاده کنیم.
او ادامه داد: در راستای همکاریهای دوجانبه پروتکلی مبتنی بر همکاری سازمان فاوا وپارک علم و فناوری و به امضا برسد می خواهیم از ظرفیت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی در برگزاری دورههای آموزشی تخصصی و فوق تخصصی جهت نیروهای سازمان فاوا استفاده کنیم.
انتهای پیام/ز