آیت الله سبحانی در درس خارج اصول خود، طلاب و فضلا را به دو نکته مهم توصیه کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، حضرت آیت الله سبحانی در درس خارج اصول در مسجد اعظم قم به روایتی از امام حسن (ع) اشاره کردند و گفتند: در این روایت آمده است: «الإمامُ الحسنُ علیه السلام ـ لمّا دعا بَنیهِ و بَنی أخیهِ ـ: إنّکُم صِغارُ قَومٍ و یُوشِکُ أن تَکونوا کِبارَ قَومٍ آخَرینَ، فَتَعَلَّمُوا العِلمَ، فَمَن لم یَستَطِعْ مِنکُم أن یَحفَظَهُ فَلْیَکتُبْهُ و لیَضَعْهُ فی بَیتِهِ/ امام حسن علیه السلام ـ آن گاه که فرزندان و برادر زادگان خود را احضار کرد ،گفت: شما خردسالانِ قومی (نسلی) هستید که به زودی بزرگان قوم (نسلی) دیگر می‌شوید. پس دانش بیاموزید و هر یک از شما که نمی‌تواند علم را در حافظه اش نگه دارد، آن را بنویسد و در خانه اش نگهداری کند».

آیت الله سبحانی عنوان کرد: اگر بخواهی شخص را نصیحت کنی، آیا او را تحقیر می‌کنی؟ خیر؛ چون با تحقیر کلامت بی اثر می‌شود؛ پس باید او را شخصیت دهی و او را بزرگ نمایی.

این استاد برجسته حوزه در پایان تصریح کردند: بنابر این روایت، عالم کسی است که حافظ بر مطالب بوده و اهل قلم باشد و طلاب و فضلا هم باید در دوران تحصیل به خوبی درس خوانده و قلم بزنند.

مرجع تقلید شیعیان یادآورشد: این قانون طبیعت است که اگر بخواهیم کسی را نصیحت کنیم، باید به او شخصیت دهیم تا حرف بعدی ما را گوش دهد.

انتهای پیام/ح

دو توصیه آیت الله العظمی سبحانی به طلاب و فضلا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار