به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، با پایان فصل برداشت خرما در لارستان و همزمان با فصل پاییز، کارگاههای سنتی با تولید یک تن شیره خرما یا دوشاب رونقی دوباره گرفته است.
در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان خرما در کشور محصول تولیدی خود را به بازارهای مصرف عرضه میکنند تا به صورت خام به فروش برسد، برخی از نخل داران لارستانی، با عرضه محصول تولیدی خود به کارگاه سنتی تولید شیره خرما، رونق دوبارهای به این کارگاهها بخشیدند. این محصول که همان خواص خرما را دارا است، حدود ۲۰۰ سال است که در کارگاههای شیره پزی لارستان تولید میشود و مردم لارستان و شهرها و استانهای همجوار از آن استقبال کرده اند.
در لارستان ۱۰ کارگاه تولیدی شیره خرما فعالیت میکند که با همان شکل سنتی شیره خرما یا دوشاب را تهیه کرده و به فروش میرسانند. شیره خرما حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود.
شیره خرما، تسکین دهنده دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی است.
منبع: صدا و سیما
انتهای پیام/