اسماعیل خاتمی مقدم نائب رییس انجمن
صنایع غذایی و دارویی مازندران در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، به اهداف تشکیل پویش مردمی کیفیت محصولات لبنی در استان اشاره کرد و گفت: پیشگیری از یک اتفاق ناخوشایندی غذاهراسی نسبت به محصولات صنایع غذایی در
جامعه که متاسفانه به شکلهای مختلف را درمیان مردم ترویج داده میشود، در قالب این پوشش پیگیری و آگاهی سازی خواهد شد.
او با بیان اینکه هم اکنون حدود ۳۰ درصد مصرف مردم از تولیدات صنایع غذایی و ۷۰ درصد دیگر خارج از این صنعت در دسترس مردم است، افزود: متاسفانه باورهایی که به واسطه تولیدات صنعتی درمیان مردم شکل گرفته و تهدید کننده سلامت آنان شکل گرفته که باید این نگاه و فرهنگی که قالب شده از میان برداشته شود.
خاتمی مقدم گفت:در قالب این پویش و در گام نخست، ۱۰ گروه صنایع غذایی پرمصرف شهروندان معطوف شده و درهمین راستا حدود ۱۲۰ باور مردم دراین گروه شناسایی، گردآوری و کارشناسان صنایع غذایی، محققان و استادان دانشگاه مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نائب رییس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران افزود: پس ازشناسایی مواردی که صرفا به عنوان باورهای غلط غذایی بوده، شناسایی و کارشناسان حوزه صنعت غذا، نسبت به محتوا سازی مناسب با همان گروه غذایی برای شهروندان اقدام خواهند کرد.
خاتمی مقدم ابراز امیدواری کرد، که پویش باورهای مردمی درکیفیت محصولات لبنی با درخواست و حس نوع دوستی برخی از فعالان حوزه صنعت غذا در راستای افزایش سلامت عمومی شهروندان شروع شده و هدف نهایی آن ترویج درمیان قشرهای مختلف مردم و دوری از برخی عادتها و باورهای نادرست غذایی شهروندان است.
انتهای پیام/س
پویش باورهای مردمی در کیفیت محصولات لبنی در مازندران