به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محسن دارابی گفت: با همکاری اتحادیه قصابان و مجموعه مدیران، قیمت گوشت قرمز از کیلویی ۱۰۵ هزار تومان به قیمت متوسط کشوری یعنی ۹۰ هزار تومان رسیده است
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه هم از کاهش ۱۵ هزار تومانی دام زنده در اوج گرانیها خبر داد گفت: کاهش قیمت دام زنده موجب نگرانی دامداران شده، اما این قیمت تثبیت شده و افزایشی نخواهد داشت.
نوربخش حاتمی، تولید گوشت قرمز استان را ۴۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: میزان مصرف گوشت قرمز در استان ۲۶ هزار تن است و مابقی را میتوانیم به سایر استانها صادر کنیم.
انتهای پیام/ز