به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با اجرای طرح سهمیه بندی سوخت میزان تقاضا برای دریافت کارت سوخت افزایش چشمگیری داشته است و تقاضا برای دریافت کارت سوخت ۲۱ برابر روزهای عادی افزایش داشته است.
شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی برای تامین کارت سوخت در پی افزایش زیر ساخت صدور کارت هستند، امری که با توجه به حساسیت موضوع نیاز به زمان برای اجرای آن است.
نزدیک به ۸۰۰ هزار کارت سوخت در باجه معطله نگهداری میشود
شهرام رضایی مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره واریز سهمیه بنزین آذر ماه اظهار کرد: در بامداد جمعه ۱ آبان ماه، سهمیه سوخت خودروها مانند آبان ماه و مطابق جدول سهمیه بندی به کارت سوخت مالکان خودرو واریز شد.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد:این دوره از واریز سهمیه بنزین چند تفاوت با ماه آبان دارد به طوری که تاکسیهای دوگانه سوز قبلا ۲۰۰ لیتر سوخت دریافت میکردند و این ماه به ۲۵۰ لیتر رسید و سهمیه تاکسیهای خطی بین شهری ۷۵۰ لیتر تک سوز و ۴۵۰ لیتر دوگانه سوز در نظر گرفته شد.
وی افزود: عدهای از هموطنان مسئول جابجایی مسافران بین شهری را دارند، ماه آذر استثنا سهمیه ماه آبان نیز به کارت سوخت آنها واریز شد و در این ۸۶۵ لیتر بنزین سوزها و ۵۲۵ لیتر دوگانه سوزها دریافت میکنند و در ماه آینده سهمیه سوخت آنها به روال عادی بازخواهد گشت.
رضایی با اشاره به سهمیه تاکسیهای اینترنتی بیان کرد: بر اساس مصوبه رانندگان تاکسیهای اینترنتی سهمیه سوخت را بر اساس پیمایش دریافت خواهند کرد وزارت کشور به عنوان متولی دریافت اطلاعات پیمایش آنها تبدیل به لیتراژ است و تفاوت نرخ بنزین سهمیهای و آزاد را در کارت بانکی آنها واریز میشود.
وی افزود:طبق زمان بندی ۴ آذر ماه کارت بانکی صاحبان تاکسیهای اینترنتی شارژ خواهد شد و سهمیه سوخت آنها جدا است؛ بدین معنی است که ضمن دریافت سهمیه ۶۰ لیتری، مبلغی بابت لیتراژ برای استفاده از جایگاه سوخت دریافت میکنند.
رضایی بیان کرد:شرکت ملی پخش طی اطلاعیههای مکرر از مردم درخواست کرد که با سوخت گیری از کارت شخصی خود از صحت و فعال بودن کارت خود اطلاع کسب کند، این درخواستها برای آمادگی مردم در صورت تصویب سهمیه بندی بنزین بود.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد:از روز جمعه روزانه درخواست ۸۵ هزار کارت سوخت المثنی ثبت شده است که این رقم در مقایسه با عدد پیش از سهمیه بندی که ۴ درخواست در روز بود حکایت از افزایش ۲۱ برابری کارت سوخت در کشور دارد.
وی افزود: سایت صدور کارت هوشمند سوخت شش برابر ظرفیت عادی معادل ثبت ۳۰ هزار کارت سوخت ظرفیت در نظر گرفته شده بود و آمادگی ثبت ۸۵ هزار تقاضا در روز را ندارد و با این وجود وزارت نفت در حال افزایش زیر ساخت تا ۵۰ هزار کارت سوخت در روز است.
رضایی ادامه داد: برای دریافت درخواست کارت سوخت المثنی مشکلی وجود ندارد و از دفاتر خدمات الکترونیک، پلیس +۱۰ و پست درخواست کردیم در روزهای پنج شنبه و جمعه نیز خدمات ارائه دهند.
به گفته وی؛ خودروهای شخصی دغدغهای بابت سهمیه کارت سوخت نداشته باشند و سهمیه کارت سوخت به مدت ۶ ماه در کارت آنها ذخیره میشود.
رضایی با اشاره کارتهای سوخت در باجه معطله بیان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار کارت سوخت در باجه معطله نگهداری میشود و ارائه آدرس دقیق و حضور یک نفر در منزل برای ارائه مدارک به مامور پستی برای احراز مالکیت الزامی است.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد:مالکان خودرو میتواند از طریق سایت "ای پلیس" و "پست" از محل نگهداری کارت سوخت در باجه معطله اطلاع پیدا کنند و در صورت دور بودن باجه از محل زندگی، میتوانند با مراجعه به نزدیکترین باجه پستی درخواست ارسال دوپاکتی و دریافت درب منزل را ارائه دهند.
به گفته وی؛ به مالکان خودرو که شماره تلفن آنها ثبت شده و کارت سوخت آنها در باجه معطله است در دو مرحله ۳۵۰ هزار پیامک ارسال شده است.
رضایی گفت:در شرایط عادی زمان دریافت کارت سوخت بین ۲ تا ۳ هفته بود که با توجه به افزایش تقاضا بین یک ماه و ۲ ماه زمان میبرد.
منبع: میزان
انتهای پیام/