به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، یاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به بهره طرح حمایتی سهمیه بندی سوخت ، گفت: از ۳۹۷ هزار خانوار ۳۱۷ هزار خانوار مشمول بسته حمایتی میشوند که ۸۰ درصد جمعیت استان است.
یاری افزود: پیش بینی میشود ماهیانه ۴۳ میلیارد تومان یارانه جدید از محل طرح مدیریت مصرف سوخت و اصلاح قیمت بنزین بین خانوارهای استان توزیع شود.
یاری عواید افزایش قیمت بنزین در استان را ماهانه ۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: بخشی از این درآمد به حساب سرپرستان خانوارهای مددجویان و بازنشستگان واریز میشود.
به گفته او، در حال حاضر ۲۹ هزار خانوار مددجوی کمیته امداد، ۲۸ هزار خانوار مددجوی بهزیستی، ۷۱ هزار خانوار بازنشسته و ۳۴ هزار خانوار تحت پوشش صندوقهای مختلف شناسایی شده اند و روند شناسایی گروههای هدف ادامه دارد.
یاری گفت : بر اساس این طرح که معاون رییس جمهور اعلام کرد ، یارانه جدید برای خانوار یک نفری، ۵۵ هزار تومان، خانوار ۲ نفری ۱۰۳ هزار تومان، خانوار ۳ نفری ۱۳۸ هزار تومان، خانوار ۴ نفری ۱۷۲ هزار تومان و خانوار ۵ نفری ۲۰۵ هزار تومان خواهد بود که به یارانه قبلی افزوده خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در بخش دیگری از سخنانش به احتمال بالا رفتن تورم ناشی از افزایش قیمت بنزین اشاره کرد و گفت: مطالعه میزان تورم مربوط به بهای بنزین در دورههای مختلف نشان میدهد تنها یک و شش تا یک و هشت دهم درصد از تورم ناشی از افزایش بهای بنزین بوده است.
یاری با تاکید بر ضرورت نظارت بر افزایش احتمالی قیمتها افزود: قاچاق سوخت و مسائل زیست محیطی اصلیترین علل افزایش بهای بنزین و سهمیه بندی آن است و تبعات احتمالی آن در بازار با کنترل و نظارت باید مدیریت شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هم در این برنامه درباره نحوه کنترل قیمتها گفت: سقف افزایش قیمتها تا یکی دو درصد پیش بینی شده است.
سعید نبیل افزود: مردم باید به کمک رسانههای آگاه و همچنین اتحادیههای اصناف، با تورم مجازی احتمالی مقابله کنند تا این تصمیم بزرگ اقتصادی با کمترین هزینه اجرا شود.
او درباره مدیریت کالاهای انبارها هم گفت: سامانه موجودی انبارها رصد میشود و اگر انباری اعلام موجودی نکرده باشد، با آن برخورد قضایی خواهد شد.
رئیس سازمان صمت گفت: مردم در کنار دستگاههای نظارتی در کنترل قیمتها نقش مهمی دارند و با ارائه گزارش درباره تخلفات بازار میتوانند به کنترل قیمتها کمک کنند.
نبیل درباره سهمیه سوخت آژانس ها، مراکز آموزش رانندگی و سرویسهای مدارس هم گفت: این موضوع در کارگروه ستاد تنظیم بازار پیگیری و به کارگروه ملی منعکس میشود تا تصمیمات لازم اتخاذ شود.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان هم در گفتگوی تلفنی با این برنامه گفت: میزان نیاز استان به گاز سی ان جی ۶۰۰ هزار مترمکعب است، اما ظرفیت استان سه برابر یعنی حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب است.
دژرفتار با اشاره به فعالیت ۶۰ جایگاه سی ان جی افزود: با توجه به احتمال افزایش مصرف گاز، پراکندگی جایگاهها نیز باید مدیریت شود.
انتهای پیام/ک