به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، شایعههای زیادی درباره نحوه تولید سوسیس و کالباس در جامعه و فضای مجازی شنیده میشود که برخی از آنها صحت دارد و برخی دیگر کذب است.
بهادر حاجی محمدی، بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با حضور در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»، جزئیات نحوه تولید سوسیس و کالباس را بیان و آمار دقیق از تخلفها را تشریح کرد.
انتهای پیام/
واقعا من نمیدونم چرادمردم فرق خوب و بد رو نمیدونن من خودم تولید کننده سوسیس ووکالباس و همبرگر خانگی هستم بعضی از مشتریهام میگن وای خیلی گرونه ما چون مصرف بالا هستش از همون بیرون تهیه کنیم خیلی بهتره وقتی براشون توضیح میدم میگن تاحالا کهه اتفاقی برامون نیفتاده از این به بعد هم نمیفته ما دیگه به این چیزها عادت کردیم. واقعا جای تاسف هستش.
بهرحال چرا اینترنتا رو قطع کردن؟
فروشگاهی در یزد هست که چند سالی هست سوسیس سالم میزنه شخصا با مدیر اونجا صحبت کردم می گفت یکی از مسولین استان سر زده رفته تا ببینه واقعا محصولاتش سالم هست یانه.
خوشبختانه سالم بودن سوسیس آنها که فقط گوشت خاص مرغ هست ثابت شده و مدت نگهداری آن هم معمولا سه روز هست چون مواد نگه دارنده نداره.
البته برای اینکه سودجوها اعتبار و کار درست اینهارو خراب نکنند فقط از خود فروشگاه خرید کنید.
مدیر این فروشگاه خودش سرطان معده گرفته بعد از درمان برای سلامتی مردم چنین فروشگاهی رو زده.
خوبه خبرنگاران جوان گزارش رسمی از این فروشگاه هم منتشر کند تا کسانی که صادقانه خدمت می کنند هم دلگرم شوند
واقعا محصولاتش هم خوش مزه اس هم سالمه
قیمت این میکروسکوپ ها چنده؟