رئیس دیوان عالی  کشور گفت: ما پیش مردم مسئولیم و نباید کسی حتی یک شب را ناحق در زندان بماند.

حق مردم، حق‌الناس است/ نباید کسی یک شب ناحق در زندان بماندبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، حجت الاسلام سید احمد مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی  کشور در نشست با قضات و کارکنان قضایی در دادگستری خراسان جنوبی گفت: زندان ماندن افراد اگر ناحق باشد هم در دنیا و هم در آخرت برای همکاران عقاب خواهد داشت.

او با توصیه به قضات در سرکشی به زندان‌ها تاکید کرد: زندانی در زندان نباید به فراموشی سپرده شود بلکه با سرکشی از زندان باید انگیزه رسیدگی مطلوب تقویت شود.

 حجت الاسلام سید احمد مرتضوی مقدم رئیس در سومین روز سفر به خراسان جنوبی خطاب به قضات با بیان این اینکه به حقوق مردم توجه ویژه‌ای داشته باشید گفت: حق مردم، حق‌الناس است و اگر روند رسیدگی امروز را به فردا بیندازیم باید جوابگو باشیم.

او بیان کرد: اگر توجه به حقوق مردم سرلوحه کار همه قرار گیرد هیچ کاری روی زمین نمی‌ماند و هستند همکاران قضایی که بعد از ساعات اداری هم به مردم خدمت می‌کنند.

مرتضوی مقدم ادامه داد: نجابت، نظارت و سلامت سه اصل روند رسیدگی مطلوب به پرونده‌های قضایی در استان خراسان جنوبی است و طبق بررسی‌های صورت گرفته آگاهی به وظیفه تکمیل کننده این محور‌ها در استان بوده است.

رئیس دیوان عالی  کشور اظهار کرد: نتیجه سفر چند روزه به خراسان جنوبی بیانگر وضعیت مطلوب در روند رسیدگی‌ها است، اما نباید فرض شود که ضعفی نیست.

او گفت: خراسان جنوبی دارای مردمی نجیب است، اما موادمخدر به عنوان بلایی خانمان سوز به لحاظ مرزی بودن این استان را درگیر کرده که اگر این آسیب در استان وجود نداشت شاهد وضعیت بسیار عالی بودیم.

حجت الاسلام مرتضوی مقدم با بیان اینکه نظارت در دادگستری خراسان جنوبی زمینه‌ساز کیفیت در نحوه دادرسی‌ها شده است تصریح کرد: نظارت سبب ایجاد نظم در دادسرا‌های استان شده که قابل تقدیر است.

او گفت: قضات و پرسنل اداری خراسان جنوبی در کنار نجابت و نظارت خوب از سلامت خوبی برخوردارند و خدمت کارکنان پاکدست و سالم در این استان مایه افتخار بنده به عنوان فرزندی از این استان است.

رئیس دیوان عالی  کشور آگاهی به وظیفه را از دیگر مولفه‌های دادرسی مطلوب در خراسان جنوبی ذکر کرد و گفت: آگاهی به وظیفه زمینه‌ساز اقدام مطلوب می‌شود که در کنار این مهم تلاش و کار مضاعف را باید بیش از پیش مدنظر قرار دهیم.

او با تاکید بر این کلام امام علی (ع) در توصیه به مالک اشتر که فرمودند "حق را به غریب و بعید بده" افزود: تحقق این مهم کار سخت و دشواری است، اما قاضی خداشناس نباید فرقی بین آشنا و غریب در نحوه رسیدگی بگذارد.

انتهای پیام / ط ا

رسیدگی مطلوب به پرونده‌های قضایی در  خراسان جنوبی

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.