به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، صارمی، مدیرجهاد کشاورزی کرج در جمع خبرنگاران گفت: در راستای پیگیری مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی بخش کشاورزی از اولین واحد پرورش ماهی قزل آلادر کشور با قدمت ۶۰ سال فعالیت و با ظرفیت ۱۲۰ تن در سال بازدید و با مدیران این واحد تولیدی به گفت و گو نشست.
او افزود: طی بازدیدی که با مدیران شرکت تعاونی کاسپین البرز همراه شد، خواستار تشکیل اتاق فکر با حضور کارشناسان بخش کشاورزی و واحدهای تولیدی باهدف بررسی مسائل و ارتقای راندمان تولید شدیم.
مدیرجهادکشاورزی کرج گفت: لازم به ذکر است واحد تولیدی کاسپین البرز مجهز به سالن هچری (نوزادگاه) پرورش نیمه مداربسته و استخرهای کانالی است.
صارمی گفت: فاز جدید طرح توسعه ماهی سرای کرج از محل اعتبارات تبصره ۱۸، ۴۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کمکهای فنی اعتباری جهاد کشاورزی بهرهمند شده که توان افزایش ظرفیت تا ۱۵۰ تن درسال رادارد.
او افزود: ماهی با دارابودن ویتامین امگا ۳ در تغذیه انسان به ویژه در تقویت سلولهای مغزی نقش بسزایی داشته و بایستی با فرهنگ سازی بیشتر مصرف آبزیان به ویژه ماهی را در سبد غذایی خانوارها افزایش دهیم.
انتهای پیام/ج.خ