طی روز‌های گذشته خبری از فروش برخی محصولات خوراکی با روکش طلا درشهر مشهد منتشر شد.

بلایی که خوراکی‌های طلایی بر سر بدن لاکچری‌پسندها می‌آورد!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین بار در سال سال ۹۰ بود که انتشار خبر سرو بستنی طلا در برج میلاد تهران جنجال ساز شد تا شهردار اصولگرای تهران را وادار به واکنش کند. بستنی لوکسی که در آن دوره حدود ۴۰۰ هزار تومان برای خریدار آب می‌خورد. اما این دسر اشرافی فقط پس از استفتائی که از دفتر مقام معظم رهبری، مبنی بر اینکه «در صورتی که در این نوع بستنی از عنصر طلا استفاده شده باشد، خوردن آن حرام است»، از منوی رستوران جمع آوری شد.

***طلا خوری اشراف مشهد
به گزارش یک خبرگزاری این بار، مشابه این بستنی‌ها وارد شهر مشهد شده‌اند، نه تنها بستنی که کیک، نوشیدنی و استیک هم به‌آن اضافه شده است، البته نه در تمامی شیرینی‌فروشی‌ها و مغازه‌ها که در برخی از فروشگاه‌های بالای شهر که مردم توان خرید چنین بستنی‌ها و کیک‌های گرانی را دارند و یا در برخی از صفحه‌های اینستاگرام به فروش می‌رسد و حتی برخی از این صفحه‌های کیک و شیرینی، کلاس‌های آموزشی دکور کیک با ورق طلای خوراکی را نیز برگزار می‌کنند.

*** آسیب به کلیه با خوردن طلا
درهمین حال یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: اگرچه، تاثیرات طلای خوراکی بر کلیه ثابت شده نیست و در حد نظریه است، اما مصرف این نوع غذا‌ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. از دیگر تاثیرات مصرف موادی مثل طلای خوراکی بر خون و سایر اعضای بدن است، زیرا معمولا این مواد وارد خون می‌شود و اگر میزان طلای خوراکی از حد مجاز بیشتر باشد ممکن است سبب مسمومیت شود.

این کارشناس تغذیه گفت: اگرچه معمولا در بستنی‌های و دسر‌های با روکش طلا مقدار کمی از این ماده استفاده می‌شود و مصرف یکی دو بار آن مشکلی ایجاد نمی‌کند. اگر مصرف این گونه دسر‌ها و بستنی ها، به صورت مداوم باشد، مشکل آفرین است و باعث مسومیت می‌شود، زیرا بدن به مقدار ناچیزی از طلا به عنوان یک عنصر نیاز دارد.

همچنین بهناز اسدی کارشناس حوزه غذا و سرآشپز گفت: سال‌های گذشته مجوز استفاده ورقه طلای خوراکی وجود داشت، اما به علت لغو مجوز هم اکنون در مهمانی‌های خاص برای اشخاص مطرح این قلم استفاده می‌شود و اصل ورق‌های طلایی بقدری عیار کمی دارند که نمی‌توان آن‌ها را دارای خاصیت مفید دانست. در تبلیغات آن‌ها را ۱۸ عیار معرفی می‌کنند که صحت ندارد و در ایران یافت نمی‌شود.

اسدی بیان می‌کند: روکش‌هایی هم که هم اکنون در بسیاری از قنادی‌ها استفاده می‌شود همان آب طلایی است که به صورت ورق درآمده و با کلی اضافات شیمیایی حتی خاصیت هم ندارد. نرخ یک تکه کیک با تزئین روکش طلا برابر با ۲۰۰ هزار تومان است. هم اکنون نیز برای برخی از قنادی‌ها این روند انجام می‌شود ورق‌هایی که از جنس نقره و طلا هستند و البته در برخی موارد هم تنها از رنگ آن‌ها استفاده می‌شود.


منبع:قدس آنلاین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۷ ۲۳ آبان ۱۳۹۸
مثلا اینا میخواند چیا ثابت کنند پولدار بودنشونا یا احمق بدنشونا بجای اینکار برو به چندتا فقیر کمک کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۶ ۲۳ آبان ۱۳۹۸
همه اینا نشانه عقده است، امان از این عقده که آدما رو به چه کارایی وا میداره
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۷:۰۳ ۲۲ آبان ۱۳۹۸
عقده های روانی و فقرفرهنگی.. انسان رو به اندازه ای حقیرمیکنه که حاضرمیشه طلایی که هیچ خاصیتی نداره رو بخوره ودفع کنه ولی از اون ثروت برای کمک به مردم نیازمند جامعه استفاده نکنه..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۸ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
ان شاء الله، شر این سوء استفاده گران از سر مردم کم بشه