به گزارش خبرنگار حوزه نظام وظیفه گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ پاسدار سید مهدی فرحی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در نشست خبری همایش سرپنجههای کارآمد سربازان ماهر که ظهر امروز (یکشنبه ۱۹ آبان ماه) با حضور سردار موسی کمالی سخنگو و مشاور عالی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار کرد: حدود دو و نیم سال از عمر قرارگاه مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گذشته است.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: مقرر شد تا سال ۱۴۰۱ بحث مهارتآموزی را به تمام سربازان منتقل کنیم و سربازی نداشته باشیم که بدون کسب مهارت ترخیص شود.
وی گفت: مهارتها باید دارای کیفیت و اثربخش باشند، یعنی منجر به شغل شوند.
سردار فرحی تأکید کرد: مهارتی که منجر به اشتغال نشود، اثر بخش نیست.
بیشتر بخوانید: اعطای وام ۳۰ میلیونی به مشمولان سربازی دارنده مهارت نامه بینالمللی/ رسیدگی به ۱۲ هزار درخواست مردمی در شش ماهه نخست امسال
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه بحث اشتغال یکی از موضاعات مهم مهارت آموزی است، افزود: دوران سربازی برای آموزش باکیفیت و اثربخش مهارت به سربازان کافی نیست.
وی با اشاره به حضور سربازان در ۱۵ هزار نقطه کشور ادامه داد: گامهای مهارتآموزی را توسعه دادیم و باید قبل از خدمت، به جوانان فرصت دهیم.
سردار فرحی بیان کرد: دستگاههای مربوطه شامل وزارت آموزش و پرورش، علوم و بهداشت و درمان در این زمینه نقش موثری دارند.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: باید بتوانیم سربازان مهارتدیده قبل از خدمت را در زمان خدمت بکارگیری موثر کنیم و قرار شد همایشی در این رابطه هفته آینده برگزار شود.
او با بیان اینکه به ۵۱۲ مهارت مربوطه نیازمند هستیم، افزود: مطالعه میدانی انجام دادهایم و سازمانهای مختلفی را بررسی کردهایم و در گام دوم، مطالعه میدانی داخل کشور را انجام دادیم. مانند جهاد دانشگاهی و...، و نیازهای نیروهای مسلح که به سرباز میخواهند بدهند را مشخص کردیم و سپس به سراغ وزارت کار رفتیم و آمایش منطقهای و استانی را انجام دادیم.
سردار فرحی بیان کرد: به ازای هر استان و شرایط اقلیمی، از داخل اینها، ۵۱۲ مهارت که شانس اشتغال دارد و آینده شغلی تصمین شده است را با استانها انطباق دادیم.
انتهای پیام/