به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن طرزطلب، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی با بیان اینکه بخش بخار این نیروگاه به ظرفیت ۱۶۶ مگاوات با راندمان ۴۹.۵ درصد توسط بخش خصوصی احداث شده است، اظهار کرد: این نیروگاه با ظرفیت ۴۹۲ مگاوات شامل دو واحد گازی و یک واحد بخار احداث شده و در قالب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران توسط رئیس جمهور به بهرهبرداری میرسد تا مردم جنوب شرق کشور در استان کرمان از مزایای این پروژه مهم برخوردار شوند.
وی با اشاره به اینکه بخش بخار این نیروگاه به ظرفیت ۱۶۶ مگاوات دارای راندمان ۴۹.۵ درصدی است، گفت: بخش گاز آن نیز به ظرفیت ۳۳۲ مگاوات و ۳۴ درصد راندمان در سال ۱۳۹۶ افتتاح شده است.
طرزطلب با بیان اینکه واحد اول و دوم گازی این نیروگاه هر کدام به ظرفیت ۱۶۶ مگاوات، در میانه سال ۹۵ با شبکه سراسری سنکرون شده و در اسفند همان سال به بهرهبرداری رسیدند، گفت: برای احداث این ۲ واحد به مجموع ظرفیت ۳۳۲ مگاوات، ۱۴۰ میلیون یورو هزینه شده است.
بیشتر بخوانید: حمایت از شرکتهای دانش بنیان توسط شبکههای Rnd
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی هزینه ساخت این نیروگاه را در واحدهای گازی و یک واحد بخاری بالغ بر ۲۸۰ میلیون یورو در بخش ارزی و ۱۴۰۰ میلیارد ریال در بخش ریالی اعلام کرد و افزود: تمامی هزینه این پروژه با سرمایهگذاری شرکت گهر انرژی سیرجان تأمین شده است.
وی با اشاره به اینکه سوخت اصلی این نیروگاه گاز طبیعی و سوخت پشتیبان آن گازوئیل است، تصریح کرد: این نیروگاه دارای دو مخزن هر یک به ظرفیت ۲۰ هزار متر مکعب است که میتواند به مدت ۲۰ روز پاسخگوی نیاز آن در صورت قطع گاز باشد.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی، تأمین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور و کمک به افزایش پایداری آن و استفاده بهینه از انرژی سوخت مصرفی با توجه به راندمان بالای واحدها را بخشی از اهداف این پروژه برشمرد و تصریح کرد: تشویق سرمایهگذاری از طریق بخش غیر دولتی و ایجاد زمینههای اشتغال در منطقه از دیگر انگیزههای احداث این پروژه بوده است.
انتهای پیام/