مهرداد شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: از ابتدای سال تحصیلی جدید، طی بازدیدهای مستمر کارشناسان بهداشتی از بوفههای مدارس غرب این کلاتشهر و در حوزه استحفاظی اداره، بیش از ۴۴۰ مورد بازرسی از بوفههای مدارس انجام شده که در مجموع ۶۰ درصد آنها مورد تأیید بوده و برای موارد غیر مجاز اخطاریههای بهداشتی صادر و اقدامات لازم صورت پذیرفت.
او با اشاره به اهمیت و ضرورت نظارت بر بوفههای مدارس افزود: بوفه مدارس باید بهداشتی و مطابق با آئین نامههای موجود بوده و در آنها شرایط و موازین بهداشتی همچون سلامت موادغذایی، سلامت افراد درگیر کار و بهداشت مکان مورد نظر رعایت شود.
شریفی بیان کرد: باید از عرضه موادغذایی مضر و آسیب پذیر نظیر؛ انواع پفک ها، چیپس، یخمک، نوشابه، آدامس، شکلات و همچنین محصولات غذایی فساد پذیر، فاقد بسته بندی و فلهای و یا محصولاتی که پروانه ساخت، کد بهداشتی و تاریخ مصرف هستند جلوگیری بعمل آید.
این مقام مسئول اظهار داشت: با توجه به سنین رشد دانش آموزان در مقاطع مختلف مدرسه و نیاز آنها به میان وعدهها علاوه بر سه وعده اصلی غذایی معمولا این نیاز در تعاونی یا بوفه مدارس برآورده میشود و همین امر لزوم نظارت هر چه بیشتر بر فعالیت بوفههای مدارس و کارکنان و مکان عرضه مواد غذایی را پر رنگتر میکند.
شریفی تصریح کرد: علاوه بر کارشناسان بهداشتی، والدین، کارکنان مدرسه و دانش آموزان باید در امر نظارت کمی و کیفی موادغذایی مشارکت داشته باشند و از بروز تخلفات جلوگیری کنند و نسبت به این قضیه مسئولیت پذیری بیشتری نشان دهند تا بتوان سلامتی دانش آموزان را تأمین کرد.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز اذعان داشت: به اولیا و مربیان دانش آموزان تاکید میشود که فرزندان خود را به مصرف موادغذایی سالم از قبیل؛ ساندویچ نان و پنیر و گردو، شیر پاستوریزه و یا استریلیزه و فرآوردههای لبنی، انواع تنقلات سنتی مثل؛ نخودچی و کشمش، خرما، انواع خشکبار و انواع میوهها مثل؛ سیب، گلابی، نارنگی، پرتقال تشویق کنند.
مهرداد شریفی ادامه داد: همچنین مصرف سبزیجات مانند؛ هویج که کاملا شسته و بسته بندی شده هستند و یا بیسکویت، کلوچه و کیکهایی که کد بهداشتی و پروانه ساخت دارند و به طریق بهداشتی تهیه و بسته بندی شده اند را به آنها پیشنهاد دهند و سعی کنند دانش آموزان را در چنین مواردی کاملا توجیح کرده و به آنها آموزشهای لازم را ارائه دهند و خودشان هم در تهیه تغزیه فرزندانشان اصول بهداشتی را رعایت کنند.
انتهای پیام/گ