سیمین حناچی گفت: فقر شهری، خشونت، تبعیض جنسیتی و ... از عواقب افزایش جمعیت شهر نشینی است.

افزایش شهر نشینی تبعاتی به همراه دارد۸۰/ درصد جمعیت ایران در شهر‌ها زندگی می‌کنندبه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیمین حناچی شهرساز در اولین پیش همایش صلح و مدیریت شهری با اشاره به این نکته که من می‌خواهم در این برنامه از منظر صلح و شهر موضوعات را بررسی کنم، گفت: کلید واژه صلح لغت انتخابی من است و آن هم به دلیل آن که ما در موزه صلح تهران این همایش را برگزار می‌کنیم و اگر در ادامه مبحث شهر را انتخاب کردم تنها به این دلیل است که من خود یک شهرساز هستم.
 
حناچی در تعریف واژه صلح در دایره لغات دیگر کشور‌ها گفت: در بسیاری از دایره لغات کشور‌ها صلح به معنی آشتی، دوستی، عقدی برای تعهد دو طرفه و ... معنی شده است و در برخی از منابع لغت نیز در مقابل واژه صلح معنی موفقت آرامش لذت آمده است.

او تصریح کرد: اگر بخواهیم با همین معانی و مضمون پیش برویم صلح به این سمت در حال حرکت و معنی شدن است، اما به گونه‌ای در حال رقم خوردن است که این واژه به یک مفهوم و آرزوی دست نیافتنی تبدیل شده است.

حناچی ادامه داد: برای تحقق شرایط صلح پایدار در شهر‌ها باید ببینیم که برای واژه صلح تا چه اندازه‌ای واجبات آن فراهم شده است و می‌توان اینگونه از خود پرسید که آیا در شهر‌های ما زمینه فراهم کردن صلح به همان سختی است که تصویر می‌شود یا خیر؟

او با اشاره به شهر‌های به هم ریخته گفت: در شهر‌های به هم ریخته که عامل آن وجود افراد هستند زمینه ایجاد صلح در مدیریت شهری برای انسان‌ها فراهم نمی‌شود مگر آنکه دستیابی به صلح بر پایه خواست انسان‌ها شکل بگیرد.

حناچی با اشاره به این نکته که ۸۰ درصد جمعیت ایران در شهر‌ها زندگی می‌کنند، گفت: برای دستیابی به صلح باید به این نکته آگاه باشیم که افزایش جمعیت شهر نشینی تبعاتی را به دنبال دارد که از جمله آن می‌توانیم به فقر شهری، خشونت، تبعیض جنسیتی و ... اشاره کنیم.

او ادامه داد: برنامه ریزی شهری تعریفی دارد و این تعریف بدین معناست که افراد بتوانند با نگاه انسان‌گرایانه مکان‌هایی را برای زیست بهتر شهروندان فراهم کنند.

انتهای پیام/
 

۸۰ درصد جمعیت ایران در شهر‌ها زندگی می‌کنند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار