به گزارش خبرنگار
حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا نژادبهرام عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در اولین پیش همایش صلح و مدیریت شهری با بیان داین نکته که خوشحالم این همایش در موزه صلح تهران برگزار شده است گفت: این نشست را فرصتی میدانم برای انتشار رویکرد صلح گرایانه در منطقهای از تهران که تهران از آنجا شکل گرفته و هسته مرکزی پایتخت است و این جزء مواردی است که ظرفیت نشست را ارتقا میدهد.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران افزود: زمانی که ما به یک موضوع از منظر کالبدی نگاه میکنیم این کالبد پیام آور است و امروز ما شاهدیم که شکاف موجود بین موضوع صلح و کالبد شهری ایجاد شده است و آنچه که برای مجموعه سیاسی و حاکمیت، قدرت تعریف و ایجاد میکند دانش است.
نژادبهرام با تاکید بر این نکته که دانش و قدرت یک معادله جاری است، گفت: دانش موجب بروز ناصلح شده است و دانش بازتولید قدرتی است که قرار بود از کنار آنها اعمال خشونت و فقر کاهش پیدا کند.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران تصریح کرد: امروزه ما شاهد هستیم که در بین قدرت و دانش رابطه و تعامل وجود دارد و ما باید هواسمان باشد از مکانهایی که صلح در آنجا وجود ندارد قدرت اعمال خشونت در حال شکل گرفتن است و مفهوم دانش در جهت تامین منافع قدرت به کار گرفته شده است.
بیشتربخوانید: افتتاح ساختمان بلدیه در نیمه دوم سال ۹۹
او با تاکید بر این نکته که متاسفاته تسلط کمیت و کیفیت در حوزه شهری ایجاد شده است، گفت: عناصر کیفی یکی از معادلات تولید دانش است که امروزه ما شاهد آن هستیم و زمانی که کیفیت معنا دار میشود در جوامع مدارا و تعامل شکل میگیرد که یکی از این موارد مورد توجه در این زمینه (مدارا و تعامل شهری) بازآفرینی شهری است.
نژادبهرام با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: مصداق بارز به خدمت در آمدن دانش در گرو قدرت خروج آمریکا از تعهد برجام است که آمریکا وقتی از برجام خارج شد ایران نیز بر اساس همان توافق نامه تعهدات خود را کاهش داد که در این زمان تمام کشورها گفتند ایران یک کشور ناصلح است، اما خروج آمریکا از برجام را ندیدند و صحبتی در این باره نکردند.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران او با اشاره به فتوای شرعی حرام بودن سلاحهای کشتار جمعی گفت: ما در کشورمان فتوای شرعی حرام بودن تولید سلاحهای کشتار جمعی را داریم و ما در جوامع شاهدیم که دانش برخی از کشورها در خدمت قدرت قرار گرفته است و باید به این نکته توجه کرد که در شهری که ما زندگی میکنیم تفاوتها تنوع و تکثر عقیده و آرا وجود دارد و پرسش من این است در چنین شهری چگونه میتوانیم روابط صلح آمیز را جاری کنیم.
انتهای پیام/