به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمدرضا شانه ساز معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه اکنون توان تولید ۹۹ درصد داروها را در کشور داریم، گفت : آن یک درصد باقی مانده را هم یا از نظر اقتصادی تولید آن به صرفه نیست و یا اینکه به تازگی وارد فهرست دارویی دنیا شده است.
او گفت : تا ۲ سال آینده ۱۸۰ قلم دارویی در کشور تولید میشود که حدود ۲۵۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور ایجاد میکند.
او گفت: اکنون کشور از لحاظ تولیدات علمی از جمله تولید محصولات و مقاله در حوزه داروسازی جایگاه ویژهای دارد که کسب این جایگاه به برکت انقلاب اسلامی و تلاش متخصصان و نخبگان داخلی است.
شانه ساز، تولید دارو در کشور را برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در حالیکه دشمنان با اعمال تحریمهای اقتصادی و به ویژه محدودیت در حوزه سلامت و دارو دنبال ایجاد مشکل برای ملت ایران است، اما ما در تولید دارو اکنون در ایران به خودکفایی رسیده ایم.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: باوجود تحریمها و فشارهای اقتصادی و محدودیتهایی که از سوی دشمنان بر کشور تحمیل میشود امروز هیچ کمبودی در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی نداریم.
شانه ساز افزود: هر دارویی که امروز در دنیا تولید و وارد فهرست دارویی قرار بگیرد؛ داروسازان ما در مدت ۲ سال این دارو را تولید میکنند.
رئیس سازمان غذا و داروی کشور گفت: کرمانشاه یکی از پشتوانههای اصلی کشور در تمام زمینه هاست و از برگزاری شایسته این همایش تشکر میکنم.
شانه ساز افزود: داروسازان کشور شعار «ما میتوانیم» را محقق کرده اند و با وجود تنگتر شدن حلقه محاصره کشور از هیچ تلاشی برای بهبود وضعیت دریغ نکرده اند.
او گفت: هدف اصلی دشمنان ایجاد مشکل برای مردم و محروم کردن آنها از ابتداییترین امکانات است که به دلیل پشتوانه قوی و علمی کشور نتیجهای حاصل نکرده اند.
شانه ساز گفت: کارهای بنیادینی در حوزه داروی کشور باید شکل بگیرد که از آن جمله تاسیس شرکتهای واسطهای برای تایید اعتبار داروهاست.
او بازنگری در ساختار سازمان غذا و دارو را یکی از برنامه این سازمان دانست و گفت: ما افراد تحصیل کرده فراوانی اکنون در حوزه داروسازی در کشور داریم که باید شرکتهایی شکل دهیم که از این افراد برای تحقق اهداف و برنامهها استفاده نماییم.
رییس سازمان غذا و دارو به برنامه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور تشخیص بیماری ایدز اشاره کرد و از داروسازان خواست در این زمینه تلاش کنند و از ظرفیت داروسازی کشور برای تشخیص این بیماری استفاده کنند
بیشتر بخوانید:ماجرای رانتخواری و امضاهای طلایی در حوزه غذا و دارو چیست؟
انتهای پیام/د