این متخصص ارتودنسی، افزود: درمانهای ارتودنسی باعث میشود سیستم جونده و دندانها در یک رابطه صحیح قرار گرفته که میتواند بر روی سلامتی بافتهای نگهدارنده دندانها (استخوان و لثه) تاثیر مثبت بگذارد.
زرنگار ادامه داد: وقتی جویدن و بلع درست باشد، بر روی سیستم گوارشی اثر مثبت میگذارد به طوری که پزشکان عنوان میکنند، یکی از دلایلی که میتواند باعث بیماریهای گوارشی شود، این است که سیستم جونده فرد به درستی کارا و موثر نباشد.
او به موضوع زیبایی صورت و درمانهای ارتودنسی اشاره کرد و گفت: باید بدانیم که درمانهای ارتودنسی نه تنها از لحاظ داخل دهانی و مرتب و قرینه بودن دندانها اثر گذار است و باعث ایجاد لبخند زیبا شود، بلکه بر روی بافت نرم تاثیر مثبتی میگذارد.
زرنگار با تاکید بر اهمیت درمانهای ارتودنسی در کودکان، افزود: درمانهای ارتودنسی در کودکان خیلی مهم است.
او ادامه داد: یک ارتودنتیست با شناخت کافی از کودک، میداند چه طرح درمانی بدهد که بعدا با پیری بافت نرم، صورت فرد خرابتر نشود.
بیشتر بخوانید: مهمترین اهداف درمانهای ارتودنسی
این متخصص ارتودنسی، به زمان طلایی درمانهای ارتودنسی که سن ۶ تا ۷ سالگی است، اشاره کرد و افزود: باید بدانیم که درمانهای ارتودنسی قبل از سن بلوغ، به استثنای بیمارانی که مشکلات شدید فکی دارند، میبایست انجام شود.
زرنگار با عنوان این مطلب که درمانهای ارتودنسی در همه سنین امکان پذیر است، گفت: درمان ارتودنسی به شرطی امکان پذیر است که استخوان و لثه فرد سالم باشد و انگیزه درمان ارتودنسی داشته باشد.
دبیر علمی انجمن ارتودنتیستهای ایران، تاکید کرد: باید بدانیم که درمانهای ارتودنسی باعث پوسیدگی دندانها و بیماری لثه نمیشود.
انتهای پیام/