به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس پلیس فتا استان بوشهر با ارائه نکات هشداری و توصیههای پیشگیرانه از برداشت غیرمجاز اینترنتی عنوان کرد: با بررسی پروندههای جرائم سایبری که در ماه هعای اخیر در مراجع قضایی تشکیل و به پلیس فتای استان و شهرستانها به جهت رسیدگی ارجاع شده همچنان شاهد افزایش وقوع جرائمی، چون برداشتهای اینترنتی غیرمجاز از حسابها و کلاهبرداری اینترنتی هستیم که البته در تمام استانها با چنین وضعیتی مواجه هستیم.
سرهنگ مهدی قاسمی با اشاره به روند افزایشی کلاهبرداری اینترنتی و اهمیت استفاده صحیح از تلفن همراه گفت: از جمله دلایل افزایش سرقتهای اینترنتی بی توجهی کاربران به موارد امنیتی و ضروری است، چرا که استفاده از هر نرم افزار و تکنولوژی و نوآوری نیازمند فرهنگسازی در آن زمینه میباشد.
رئیس پلیس فتا بوشهر در شبکه رادیویی مرکز بوشهر اظهار کرد: برای پیشگیری از چنین جرائمی و مصون ماندن هم استانیهای محترم توصیه میشود که یک کارت بانکی خود را به عنوان کارت امن قرار داده و هرگز این کارت را به درگاههای اینترنتی و فروشگاهی متصل نکنند و رمز دوم و رمز اینترنتی آن را نیز فعال نکنند و موجودی اصلی حساب خود را به حساب متصل به این کارت انتقال دهند.
وی با تاکید بر رعایت موارد امنیتی برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی یاداور شد: افراد حتی المقدور ۲ کارت بانکی مجزا برای خرید روزانه و استفاده از پوزهای فروشگاهی و خرید اینترنتی با استفاده از رمز دوم اختصاص دهند و به میزان نیاز و ضرورت از کارت اصلی یا همان کارت امن مبلغ موردنظرشان را از طریق خودپرداز به کارتهای روزانه یا اینترنتی انتقال دهند.
اعلام پیامکی حساب خود را فعال کنید
این مقام انتظامی عنوان کرد: شهروندان رمز عبور کارتهای بانکی به ویژه کارت اصلی خود را در دسترس سایر افراد حتی فرزندان خود -به علت ناآگاهی آنان نسبت به موارد ایمنی- قرار ندهند و برای فرزندانشان کارت بانکی مجزا با تعیین سقف برداشت روزانه تهیه کنند و در صورت امکان هنگام خریدهای اینترنتی آنها را همراهی کنند.
سرهنگ قاسمی تاکید کرد: افراد در زمان خرید اینترنتی از معتبر بودن فروشگاه و درگاه اینترنتی اطمینان حاصل کرده و هنگام استفاده از پوزهای فروشگاهی نیز رمز عبور را شخصا وارد نمایند. همچنین رمز عبور کارتهای بانکی باید به شکل دورهای تغییر یابد و در مورد کارتهایی که با آن خرید اینترنتی انجام میشود رمز یک بار مصرف و یا پویا از بانک دریافت شود تا اگر به هر علتی اطلاعات حساب کپی و هک شد، هکر نتواند از آن استفاده نماید.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر تصریح کرد: کاربران حتما قابلیت اعلام پیامکی تراکنشهای بانکی کارت حساب خود را فعال کرده و در هنگام نصب و دانلود نرمافزارهای بانکی یا همراه بانک ترجیحا از شعب بانک به صورت حضوری یا از سایت اصلی آن را دانلود و بر روی تلفنهای هوشمند خود فعال نمایند.
این توصیهها برای یک خرید یا فعالیت اقتصادی ایمن است که مردم در هر فضایی از اینترنت بتوانند بدون دغدغه یک خرید امن را انجام داده و از ظرفیتهای فضای مجازی به شکل ایمن استفاده کنند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/