به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در اجرای طرح تشدید کنترل بازار و مبارزه با متخلفات اقتصادی برای رسیدگی به تخلفات یک شرکت تولیدی قند در تبریز به دلیل عرضه خارج از شبکه و گرانفروشی در این اداره کل تشکیل پرونده و مورد بررسی قرار گرفت.
او افزود: با توجه به بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که یک شرکت تولیدی قند در تبریز مقدار هزار تن شکر برای تبدیل به قند از طرف شرکت بازرگانی دولتی ایران بر اساس حواله صادره سهمیه دریافت کرده تا با نرخ مصوب آن را عرضه کند و همچنین هزار تن دیگر نیز با استفاده از برگ و مهر یک شرکت قند دیگر دریافت کرده است.
رایگانی افزود: پس از استعلامهای لازم مشخص شد سهمیهای که به نام هر دو شرکت گرفته شده است فاقد پروانه بهره برداری است و جمعا این شرکت دو هزار تن شکر دریافت کرده که بدون تبدیل به قند و به صورت عرضه خارج از شبکه آن را به فروش رسانده است.
او اظهار داشت: متهم ۳۵۰ تن شکر نیز از سهمیه استانی دریافت نموده و ضمن تبدیل به قند بدون رعایت ضوابط قیمت گذاری بالاتر از نرخ مصوب در سطح استان عرضه و مرتکب تخلف گرانفروشی شده است.
رایگانی تصریح کرد: متهم در اظهارات خود عنوان کرد که تمام سهمیههای دریافتی شکر را به قند تبدیل و به بازار عرضه کرده، اما به دلیل عدم ارائه مدارک محکمه پسند، نهایتا به پرداخت ۱۴ میلیارد و۷۰۰ میلیون ریال برای گرانفروشی و پرداخت ۱۲۰ میلیارد ریال برای فروش خارج از شبکه شکر به واسطه انتقال سهمیه مقرر به سایر مناطق جغرافیایی؛ جمعاً ۱۳۷ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.
بیشتر بخوانید: آخرین اخبار تخلفات سایپا و بهمن موتور از زبان سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی
انتهای پیام/م