یکی از معلولان متقاضی استخدامی در خراسان جنوبی گفت: با وجود گذشت ۱۵ سال از تصویب قانون ۳ درصد اشتغال معلولان، ارگان‌ها زیر بار آن نمی‌روند.

خسروی، یکی از معلولان متقاضی استخدامی در خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، گفت: ۲۹ ساله است و لیسانس علوم تربیتی دارد و  در سال ۹۷ در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردم و قبول شدم.


او ادامه داد: بعد از قبول شدن در همه مراحل برای معاینات پزشکی به این اداره کل مراجعه کردم که به دلیل معلولیتم رد شدم.


خسروی افزود: آموزش و پرورش در جواب رد من در آزمون استخدامی گفت برای آموزگار ابتدایی باید از سلامت جسمی کامل برخوردار باشین شما معلولیتی دارین که نمی‌توانیم شما را جذب کنیم.


او گفت: بعد از اعتراض من کمیسیونی تشکیل شد با یک نماینده از بهزیستی و ۳ پزشک معتمد آموزش و پرورش که تنها رای موافق نماینده بهزیستی بود و بقیه مخالف بودند.


خسروی افزود: به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کردم که در جواب گفتند اصلا پرونده‌ای از شما اینجا ارسال نشده و اگر زودتر مراجعه می‌کردید می‌توانستیم شما را جذب کنیم.


تمسخر دانشجویان دلیل رد شدن در استخدامی دانشگاه


خسروی در ادامه می‌گوید:آزمون امور اداری دانشگاه هم شرکت کردم بعد از دو ماه بعد پیگیری به من گفتند شما رد شدید؛ پیگیر شدم گفتند شما باید توی دانشگاه رفت و آمد کنید و با این وضعیت مورد تمسخر دانشجو‌ها قرار خواهید گرفت.


او با بیان اینکه من معلول جسمی حرکتی هستم و از ناحیه پای راست مشکل دارم و با عصا راه می‌روم و مشکلی در رفت آمد ندارم، ادامه می‌دهد: اگر ادارات نمی‌خواهند استخدام کنند اول اعلام کنند که در آزمون شرکت نکنیم.

قانون جامع حمایت از حقوق معلولان با  شانزده ماده و بیست و چهار تبصره در تاریخ  شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۸۳ در مجلس شورای‌اسلامی تصویب شد.


انتهای پیام/ب



برچسب ها: اشتغال ، بهزیستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.