به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد آکدوغان نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران در آیین گرامیداشت روز جهانی شهرها و جایزه خشت طلایی با اشاره به تابآوری و زیست پذیری شهرها گفت: باید مطرح شود که تابآوری به چه معنی است و علت این است که برخی از کلمات در ذهن ما مینشیند اما در عمل سخت است و به درستی نمیتوان آن را عملیاتی و پیاده کرد.
آکدوغان تصریح کرد: زمانی که ما صحبت می کنیم و می گوییم تهران تابآور این به چه معنی است و کدام ابعاد آن را در نظر باید بگیریم و نکته دیگر این است که ما متأسفانه در کشورها مدیریت بحران داریم اما مدیریت تاب آوری نداریم و این یعنی منتظر میمانیم تا مشکلات رخ دهد و بعد برای آنها برنامهریزی میکنیم .
او با اشاره به تابآوری گفت: تابآوری بدین معنا است که پیش از آنکه بخواهد مشکل و حادثهای ایجاد شود شهر برای مقابله با آن مشکل آماده شود.
نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران با اشاره به سفر 10 سال گذشته خود به تهران گفت: 10 سال پیش زمانی کمه به تهران آمدم این شهر مشکلاتی داشت که در سفر امروزم دیگر شاهد آن نیستم و تغییرات اساسی ایجاد شده است.
آکدوغان با اشاره به تغییرات قوانین گفت: برخی مواقع شاهدیم که شبانهروز قوانین تغییر کرده و باید بدانیم مردم قوانین یک شبِ را اجرا نمیکنند و ما قوانین را امروز مینویسیم و فردا اجرا میکنیم و جالب این است که سال بعد از اجرای آنها ناامید میشویم.
نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران تصریح کرد : باید جانب ریسک پذیری در حوزه تابآوری شهرها دیده شود و میزان ریسک پذیری در شهرها مورد توجه قرار بگیرد و ما امروزه شاهدیم در شهرها در برخی از نقاط که نباید در آنجا ساخت و ساز انجام میگرفت ساخت و سازها صورت گرفته و مثال صحبت من ساخت و ساز در نزدیک دروازه قرآن یا ساخت راه آهن گلستان است.
انتهای پیام /