رئیس صندوق رفاه دانشجویی گفت: تأیید سلامت فروشنده بوفه، ساماندهی، نظارت، مدیریت فرآیند‌های دستورالعمل ابلاغی وسلامت دانشجویان همگی با نظارت صندوق رفاه دانشگاهی صورت می‌گیرد.

نحوه نظارت بر بوفه‌های دانشگاهی چگونه است؟ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نظارت بر بوفه دانشگاه‌ها اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل اجرایی _ بهداشتی ابلاغی پایگاه تغذیه سالم، صدور مجوز برای راه‌اندازی پایگاه تغذیه سالم در دانشگاه‌ها، هرگونه قرارداد مالی و اجرایی در این زمینه و نیز تأیید سلامت متصدی فروش بوفه با نظارت صندوق رفاه دانشجویی انجام می‌شود.
 
مطیعی گفت: با همکاری وزارت بهداشت فهرستی از محصولات بهداشتی و سالم قابل عرضه در بوفه دانشگاه‌ها و نیز اقدامات کنترلی تهیه و در قالب بخشنامه به تمامی دانشگاه‌های کشور ابلاغ شده است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویی ابراز کرد: صندوق در زمینه نظارت بر بوفه‌ها به دنبال ساماندهی، نظارت و مدیریت فرآیند‌های دستورالعمل ابلاغی و سلامت دانشجویان از مرحله تهیه تا توزیع است.
 
مطیعی تصریح کرد: با توجه به حساسیت تغذیه و تاثیر مواد غذایی بر روان دانشجویان باید نظارت ویژه‌‎ای بر فروش تغذیه بوفه وجود داشته باشد.
 
رئیس صندوق رفاه با اشاره به پیمانکاران بوفه‌های دانشگاهی گفت: از نظر قانونی صندوق رفاه می‌تواند با متخلفان برخورد جدی کند و با توجه به حساسیت موضوع در این زمینه نباید کم کاری صورت گیرد.
 
مطیعی با بیان اینکه ساماندهی وضعیت بوفه‌ها در دستور کار است، اظهار کرد: قبل از صندوق رفاه، واحد‌های نظارت بر مواد غذایی در دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت های غذا و دارو مسئولیت نظارت جدی بر بوفه‌های دانشگاه‌ها را دارند.
 
انتهای پیام/

ساماندهی وضعیت بوفه‌های دانشگاهی در دستور کار است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار