ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نظارت بر بوفه دانشگاهها اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل اجرایی _ بهداشتی ابلاغی پایگاه تغذیه سالم، صدور مجوز برای راهاندازی پایگاه تغذیه سالم در دانشگاهها، هرگونه قرارداد مالی و اجرایی در این زمینه و نیز تأیید سلامت متصدی فروش بوفه با نظارت صندوق رفاه دانشجویی انجام میشود.
مطیعی گفت: با همکاری وزارت بهداشت فهرستی از محصولات بهداشتی و سالم قابل عرضه در بوفه دانشگاهها و نیز اقدامات کنترلی تهیه و در قالب بخشنامه به تمامی دانشگاههای کشور ابلاغ شده است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی ابراز کرد: صندوق در زمینه نظارت بر بوفهها به دنبال ساماندهی، نظارت و مدیریت فرآیندهای دستورالعمل ابلاغی و سلامت دانشجویان از مرحله تهیه تا توزیع است.
مطیعی تصریح کرد: با توجه به حساسیت تغذیه و تاثیر مواد غذایی بر روان دانشجویان باید نظارت ویژهای بر فروش تغذیه بوفه وجود داشته باشد.
رئیس صندوق رفاه با اشاره به پیمانکاران بوفههای دانشگاهی گفت: از نظر قانونی صندوق رفاه میتواند با متخلفان برخورد جدی کند و با توجه به حساسیت موضوع در این زمینه نباید کم کاری صورت گیرد.
مطیعی با بیان اینکه ساماندهی وضعیت بوفهها در دستور کار است، اظهار کرد: قبل از صندوق رفاه، واحدهای نظارت بر مواد غذایی در دانشگاههای علوم پزشکی و معاونت های غذا و دارو مسئولیت نظارت جدی بر بوفههای دانشگاهها را دارند.
انتهای پیام/
ساماندهی وضعیت بوفههای دانشگاهی در دستور کار است