به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل امروز در جلسه هم اندیشی با سرمایه گذارن ملی حوزه اکوتوریسم گفت: به منظور توسعه اقامتگاهها برنامه ریزی گستردهای در سطح استان اجرا میشود.
او افزود: مجوز فعالیت ۶۱ اقامتگاه بوم گردی صادر شده و تا سال ۲۰۲۳ که اردبیل به عنوان پایتخت کشورهای عضو اکو انتخاب شده است، در نظر داریم تعداد بوم گردیها افزایش یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: در اقامتگاههای بوم گردی ۴ نوع ماده مورد استفاده است که سازگار با زیست بوم منطقه انتخاب میشود.
فلاحی افزود: از جمله مصالح سنگ در عنبران اولیا، مشگین شهر، ترکیبی خشتی و سنگی در خلخال، خشتی در گرمی، چوب در خلخال و نمین و چادرهای آلاچیق نمد در مناطق عشایری دایر شده است.
او با تاکید به اینکه توسعه بوم گردی در روستاها و مناطق گردشگری از جمله حاشیه سد گیلارلو، فندقلو و کلخوران مورد بررسی قرار گرفته است، اظهار کرد: به ویژه احداث بوم گردی در هر ۳ قطب گردشگری مورد تاکید است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: ۳ قطب گردشگری شامل مغان (بیله سوار، پارس آباد، گرمی و اصلاندوز)، سبلان (مشگین شهر، اردبیل، نیر و سرعین) و باغرو (نمین، کوثر و خلخال) است.
انتهای پیام/ع