زهرا کرمی کارشناس علوم تربیتی در گفت گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه یکی از عوامل افت تحصیلی دانش آموزان مشکل ارتباطات مناسب والدین با آنهاست، اظهار کرد: هر چیزی که سلامت و بهداشت روان دانش آموز را به خطر بیندازد، تاثیر مستقیمی بر عملکرد تحصیلی او دارد.
وی در ادامه گفت: متاسفانه اغلب والدینی که برای حل مشکل تحصیلی فرزندانشان به مراکز مشاوره مراجعه میکنند، مهارتهای ارتباط مناسب با دانش آموز خود را بلد نیستند، اگر دانش آموز ارتباطی شفاف، دوستانه و سالم را با والدین خود داشته باشد، بسیاری از مشکلاتش در مدرسه حل خواهد شد.
کرمی با بیان اینکه والدین با کنترل بیش از حد دانش آموزان آنها را به سمت دوستان ناباب سوق می دهند، گفت: پدر و مادر بدانند باید ضمن نیاز سنجی روانی فرزند خود، او را به ظاهر رها کنند، اما از دور و غیر مستقیم دانش آموزشان را کنترل کنند.
وی در ادامه بیان کرد: دوست ناباب یکی از مسائلی است که ذهن والدین را درگیر خود می کند و به همین دلیل پدر و مادرها همواره در حال حصار کشی دور فرزند خود هستند.
بیشتر بخوانید: دانشآموزان چگونه باید درس بخوانند؟
کرمی افزود: قطع ارتباط با دوستان راهکار مناسبی برای فرزندان نیست و بهتر است والدین ضمن گوشزد کردن عواقب دوستی با افراد نامناسب، از فرد دیگری که تاثیر بیشتری رو فرزند خود دارد کمک بگیرند.
این کارشناس علوم تربیتی با بیان اینکه والدین باید دوستان فرزندان خود را بشناسند، گفت: والدین میتوانند با اجرای برنامههای مختلف مانند جشن تولد یا میهمانی با دوستان فرزند خود آشنا شوند.
انتهای پیام/