مواردی همچون باکتری، عرق و سایر مشکلات پا یا آسیب دیدگی‌ها می‌تواند سبب ایجاد بوی بد کفش شود، اما هر فردی می‌تواند با بهره وری از یکسری ترفند‌های خانگی نسبت به رفع بوی بد کفش اقداماتی را اتخاد نماید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه هر فردی می‌تواند با بهره وری از یکسری ترفند‌های خانگی نسبت به رفع بوی بد کفش اقداماتی را اتخاد نماید.

۷ راه خانگی برای از بین بردن بوی بد پا////گلی

 مواردی همچون باکتری، عرق و سایر مشکلات پا یا آسیب دیدگی‌ها می‌تواند سبب ایجاد بوی بد کفش شود، اما هر فردی می‌تواند با بهره وری از یکسری ترفند‌های خانگی نسبت به رفع بوی بد کفش اقداماتی را اتخاد نماید. این راهکار‌ها بسیار ساده و قابل اجرا هستند و اکثر مواد و لوازم آن‌ها در خانه موجود است.

۱. جوش شیرین
مطمئنا یکی از بهترین موادی که بوی بد یک کفش یا کتانی ورزشی بد بو را می‌برد جوش شیرین است. به اندازه دلخواه جوش شیرین را در پاشنه و پنجه کفش بریزید و بگذارید یک شب تا صبح بماند. در صبح روز بعد پودر را از داخل کفش بیرون بریزید. (در رابطه با استفاده از جوش شیرین با کفش‌های چرم مراقب باشید، زیرا در صورتی که مرتب این کار را تکرار کنید منجر به خشک شدن کفش‌ها می‌شود). علاوه بر این می‌توانید از بوگیر‌های قابل استفاده مجدد بهره ببرید مانند این عمل که قسمت پنجه یک جوراب قدیمی را با ۲ قاشق غذا خوری جوش شیرین پر کنید سپس جوراب را گره بزنید. شب‌ها موقع گذاشتن کفش‌ها در جا کفشی از این جوراب‌های بوگیر داخل هر کدام از کفش‌ها بگذارید. صبح روز بعد جوراب‌ها را بر دارید و راحت‌تر نفس بکشید.

۲. کاغذ خشک کننده پارچه
کفش‌های ورزشی بد بو نیازمند زمان و کار بیشتری هستتند. یک عدد پارچه نرم کننده پارچه خشک کن را داخل هر یک از کتانی‌ها بگذارید تا برای یک شب تا صبح بماند تا بوی بد را از بین ببرد (تن‌ها کافی است فراموش نکنید که آن‌ها را قبل از پوشیدن کفش‌ها در بیاورید). همچنین این کار یک ایده مناسب برای استفاده در محل نگهداری کفش‌های شما مانند ساک ورزشی است. یک کاغذ خشک کن را ته ساک ورزشی بگذارید و اجازه دهید همانجا بماند تا زمانی که بینی تان به شما بگوید که زمان عوض کردن آن فرا رسیده است.
۳. نمک
کفش‌های ورزشی و سایر کفش‌های راحتی ممکن است به سادگی بد بو شوند، به ویژه که اگر آن‌ها را بدون جوراب در تابستان به پا کنید. کمی نمک را به دفعات داخل کفش‌های راحتی خود بریزید. نمک می‌تواند رطوبت کفش را جذب کند و بوی بد آن‌ها را از بین ببرد.

۴. اسانس روغنی
چند قطره اسانس روغن‌های ضروری را درون کفش بچکانبد تا بوی مطبوع تری به آن‌ها بدهد. سپس سعی کنید از اکالیپتوس، میخک یا روغن تی تری استفاده کنید. در صورتی که قصد ندارید روغن را مستقیما داخل کفش بریزید، آن را بر روی یک تکه کاغذ یا دستمال کاغذی بچکانید و به مدت یک شب تا صبح در کفش بگذارید.

۵. الکل مالشی
مقداری الکل مالشی را روی قسمت خشک و آلوده یا بخشی از کفش تان بریزید تا بوی بد کفش را از بین ببرد. الکل نه تنها بوی بد کفش را بر طرف می‌کند بلکه موجب رفع و از بین رفتن باکتری‌های موجود در کفش نیز می‌شود.

۶. چای کیسه‌ای
چای سیاه حاوی تانن است که می‌تواند به از بین بردن باکتری‌های ایجاد شده در کفش کمک کند بوی بد کفش را نیز بر طرف کند. چای کیسه‌ای را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس چای کیسه‌ای را بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. آن را به مدت یک ساعت در کفش قرار دهید تا کفش بوی مطبوع تری به خو بگیرد. پس از اینکه آن را برداشتید هر مایع اضافی باقی مانده در کفش را تمیز کنید.

۷. پودر بچه
استفاده از پودر بچه یک اقدام احتیاطی است که می‌توانید قبل از به پا کردن کفش‌ها آن را انجام دهید تا از ایجاد بوی بد کفش پیشگیری کنید. در صورتی که جزو آن دسته از افرادی هستید که مستعد بوی بد در کفش خود هستند، پودر بچه را قبل از استفاده از کفش ها، روی پا‌های تان بمالید.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.