فصل به آمده و در بازار این میوه پاییزی به چشم می‌آید. میوه‌ای که کاربرد‌های زیادی دارد که مهم‌ترین آن مربا و پخت خورشت آن است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فصل پاییز با میوه‌ها و خوراکی‌های خاص خود آمده و یکی از میوه‌هایی که کاربرد‌های متعددی دارد، میوه به است. درباره خواص میوه به صحبت زیاده شده، اما یکی از غذا‌هایی که با این میوه جذابیت خاص خود را برای طرفدارانش دارد، خورشت به است. خورشت به، اما به سبک‌های مختلفی طبخ می‌شود. برخی در آن لپه می‌ریزند و شبیه خورشت قیمه می‌شود. برخی این خورشت را شیرین دوست دارند و برخی دیگر طعم طبیعی آن را می‌پسندند.

اگر به دنبال تنوع هستید خورشت به را امتحان کنید! +طرز تهیه

اما آنچه امروز ما در ایرنا زندگی دستور تهیه آنرا می‌دهیم خورشت به مرسومی است که با گوشت قرمز و یا حتی تکه‌های مرغ نیز طبخ می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد.

مواد لازم:
گوشت گوسفندی خرد شده ۴۰۰ گرم
یا گوشت سینه مرغ خرد شده ۴۰۰ گرم
به بزرگ ۲ تا ۳ عدد
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
آلو بخارا ۱۰ تا ۱۵ عدد
شکر (در صورت تمایل) ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن یا کره ۳۰ گرم
آبلیمو تازه ۱ قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به اندازه نیاز

طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرف خود تفت دهید
۲. در قدم دوم تکه‌های گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت دهید
۳. همزمان با تفت دادن گوشت، زردچوبه و مقداری فلفل و دارچین (به اندازه دلخواه) اضافه کنید
۴. در قدم بعدی، پوست به را کنده و آن‌را به اندازه‌ها و شکل‌های دلخواه خرد کنید. توجه داشته باشید که به خیلی ریز نشود و تکه‌های متوسطی باشد.
۵. پس از آن به را در روغن یا بهتر است در کره در ظرفی جداگانه تفت دهید.
۶. در ادامه و در همان ظرف، کمی زعفران یا در صورت تمایل شکر اضافه کنید و آلو‌ها را هم به ظرف بریزید و کمی به آرامی تفت دهید.
۷. این مواد را به ظرف اصلی که گوشت تفت‌داده شده در آن است اضافه کنید
۸. در ادامه پس از آنکه مواد کمی پخت، رب گوجه‌فرنگی و مقداری آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت شما در شعله‌ای متوسط بپزد.

فوت و فن‌ها:

۱. زمان اضافه کردن آلو‌ها هم می‌تواند هنگام اضافه کردن به باشد و هم در ۱۵ دقیقه آخر
۲. مقدار شکر در خورشت بستگی به ذائقه شما دارد
۳. سعی کنید به را در کره تفت دهید
۴. اگر قصد دارید این خورشت با لپه میل کنید، پس از تفت دادن گوشت، به اندازه یک استکان سرخالی لپه اضافه کنید و تفت دهید.
۵. این خورشت نباید خیلی له شود و بهتر است و فرایند پخت گوشت را به صورت مجزا انجام دهید.
۶. ملس بودن یا شیرین بودن خورشت یا با آبلیمو و یا شکر کنترل کنید. در اضافه کردن شکر زیاده‌روی نکنید چرا که این میوه کمی شیرین است
۷. نکته مهم در طبخ خورش‌های ایرانی آن است که با حرارت ملایم و در مدت زمان مناسب بپزد.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.