عدم خرید تضمینی و نبود صنایع تبدیلی از جمله مهمترین دغدغه و نگرانی باغداران لیمو در شهرستان باشت است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بدون شک خرید تضمینی محصولات در مناطقی که کشاوران و باغداران آن با بازار‌های داخلی و خارجی و فنون بازاریابی آشنایی ندارند، می‌تواند کمک کار باغداران باشد تا دست رنج ۳۶۵ روزه آنان در یکسال یک شبه توسط دلالان بر باد نرود.

وقتی دست‌رنج ۳۶۵ روزه کشاورزان یک شبه توسط دلالان بر باد می‌رود

بنا به گفته کارشناسان کشاورزی کیفیت لیمو ترش شهرستان باشت در سطحی بوده که توان رقابت در بازار‌های مختلف کشور و حتی کشور‌های دیگر را دارد، ولی بنا به بی تدبیری مسئولان و متولیان امر این محصول تنها مصرف داخلی دارد و در واقع بازاری برای جولان دلالان راه اندازی می‌شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان باشت با تشریح ظرفیت‌های شهرستان باشت در بخش کشاورزی و باغداری افزود: ۹۰۰ هکتار باغ لیموترش در این شهرستان وجود دارد که بسیاری از این میزان در مناطق پشت کوه، امام ضامن و چم بلبل واقع شده است.

سید مسعود حسینی با بیان اینکه بخش زیادی از لیمو ترش تولیدی در این شهرستان به استان‌های همجوار صادر می‌شود، بیان کرد: بهره برداران این محصول مشکلاتی از جمله نبود خرید تضمینی و صنایع تبدیلی دارند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اولویت‌های مسئولان ارشد استانی کمک به ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری است، بیان کرد: در این راستا تاکنون گام‌های موثری برداشته شده است.

فرماندار باشت با بیان اینکه مجتمع گلخانه‌ای ماهور باشت ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: با بهره برداری از این طرح بزرگ ۱۶۰ بیکار صاحب شغل می‌شوند.

حسینی اظهار داشت:عملیات اجرایی ایجاد زیرساخت‌های آب و برق مجتمع گلخانه‌ای ماهور باشت در سال ۹۶ آغاز و هم اکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۰ میلیارد ریال تاکنون برای ایجاد زیرساخت‌های این طرح هزینه شده است، عنوان کرد: بعد از تکمیل و آماده شدن به سرمایه‌گذاران با اولویت فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و مردم بومی واگذار می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.