سرپرست تیم باستان شانسی و کاوش تپه گل افشان سمیرم از کشف سکونتگاهی با قدمت ۷ هزار سال در این منطقه خبر داد.

طاهری سرپرست تیم باستان شناسی و کاوش تپه گل افشان سمیرم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان گفت :  پس از انجام مطالعات اولیه و بررسی‌های انجام شده در بخش مرکزی شهرستان سمیرم با همکاری مسئولین شهرستان عملیات باستان شناختی و کاوش از اوایل مهرماه با حضور چند تن از کارشناسان این حوزه بر روی تپه گل افشان آغاز شد.

او افزود : دو کارگاه کاوش یکی به منظور مطالعات لایه نگاری و تشخیص مراحل سکونتی و درگیری به صورت ترانشه گسترده به منظور آگاهی از فضا‌ها و ساختار‌ها سکونتی مردمان و اقوام گذشته مستقر در روی این تپه برپاشده است.

 

این باستان شناس ادامه داد :کاوش‌های انجام شده تا این مرحله بیانگر این است که ساکنان این منطقه برای اولین بار در دوره پیش از تاریخ و در حدود ۷ هزار سال قبل در این مکان سکونت داشتند.

طاهری افزود: شواهد بدست آمده تاکنون دلالت بر وجود فضاهایی است که به صورت دیوارهایی با خشت و چینه ایجاد شده و همراه با بقایای خاکستری فراوان و اجاق ها که احتمالا نشانگر زندگی مردمانی است که سبک زندگی آنها فصلی و احتمالا عشایر کوچ رو بوده اند.

او اضافه کرد:  قطعات سفال و ابزار های سنگی و اشیا شمارشی به منظور  فعالیت های اقتصادی مبتنی بر کشاورزی و دامپروری در منطقه یافت شده است.

 

انتهای پیام/ش

 

کشف اشیا  تاریخی در سمیرم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.