به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،محمود تولایی رئیس اتاق بازرگانی کاشان امروز در همایش توسعه صادرات کاشان با اشاره به الگوی واحدهای تولیدی و صنعتی در بعضی از کشورها اظهار داشت: تجمیع واحدهای تولیدی یک صنعت در یک منطقه میتواند باعث رونق تولید، افزایش اشتغال و توسعه صادرات محصولات تولیدی شود.
او با اشاره به اینکه کاشان یکی از معدود شهرهایی بوده است که از این الگو استفاده کرده است، ابراز داشت: بخش صنعت بعد از انقلاب با الگویی جدید و استفاده از بخش خصوصی توانسته است ظرفیتهای خوبی برای توسعه صادرات ایجاد کند.
رئیس اتاق بازرگانی کاشان با بیان اینکه نیروی انسانی متخصص واحدهای صنعتی وابسته به فرش ماشینی در کاشان یکی از مزیتهای این منطقه است، تصریح کرد: به دلیل شرایط مساعد اقتصادی و همچنین شرایط مناسب تولید بسیاری از صنعتگران و سرمایه گذاران دیگر شهرها واحدهای خود را در کاشان برپا میکنند.
او با بیان اینکه فرش ماشینی تولید شده در منطقه کاشان به بیش از ۷۰ کشور دنیا صادر میشود، بیان داشت: وجود نمایشگاه تخصصی فرش ماشینی در کاشان یکی از مهمترین خواستههای صاحبان صنایع کاشان است.
تولایی با اشاره به اینکه فرش ماشینی کاشان گل سرسبد نساجی کشور از لحاظ به روز بودن ماشین آلات است، اظهار داشت: کاشان این ظرفیت را دارد که به دلیل تولید محصولاتی باکیفیت بازارهای بین المللی خود را حتی در کشورهای آمریکایی و اقیانوسیه توسعه دهد.
او با بیان اینکه فرش ماشینی، ورقهای فولادی و گلاب بیشترین اقلام صادراتی را از کاشان به خارج از مرزها دارند، افزود: در آران و بیدگل نیز ۹۰درصد صنایع مربوط به فرش ماشینی و صنایع وابسته به آن است.
رئیس اتاق بازرگانی کاشان از وجود سه گمرک در استان اصفهان خبر داد و بیان داشت: گمرک کاشان تنها گمرکی است که در آن مواد صنعتی متنوع به خارج از کشور صادر میشود.
او از لزوم تاسیس گمرک وارداتی در کاشان نیز سخن گفت و تصریح کرد: این گمرک میتواند باعث تسهیل در تجارت صنعتگران و بازرگانان کاشانی و افزایش اشتغال در منطقه شود.
انتهای پیام/م