به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، بهداد مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی گفت:در این طرح تمامی مرغهایی که برای مصرف مردم عرضه میشود در سه رتبه شاملای پلاس (+A) -ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم میتوانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.
او افزود: از مزایای اجرای این طرح میتوان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغها - کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی - کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصلخیزی خاک بواسطه کودی که از این مرغها حاصل میشود اشاره کرد.
در این طرح معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از خط گشتارگاه مرغ آراز بازدید کرد.
انتهای پیام/ش