شهروندخبرنگار سمنان؛
فیلمی از لحظه وقوع زلزله در گرمسار از نگاه دوربین مداربسته
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، بهداد مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی گفت:در این طرح تمامی مرغهایی که برای مصرف مردم عرضه میشود در سه رتبه شاملای پلاس (+A) -ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم میتوانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.
او افزود: از مزایای اجرای این طرح میتوان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغها - کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی - کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصلخیزی خاک بواسطه کودی که از این مرغها حاصل میشود اشاره کرد.
در این طرح معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از خط گشتارگاه مرغ آراز بازدید کرد.
انتهای پیام/ش