معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مصوبه آیین‌نامه بیمه اجباری مردم، گفت: متاسفانه هنوز ۹ درصد مردم کشور بیمه خدمات درمانی ندارند با وجود اینکه دفترچه‌های نزد مردم ۱۰۰ درصد، ولی تکراری است.

۹ درصد مردم کشور هنوز بیمه خدمات درمانی ندارندبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، ایرج حریرچی پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان که در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: بایستی در یک فاصله زمانی معقول همه کشور به پوشش همگانی سلامت یعنی خدمات ضروری و ایده‌آل دست یابند.

او خدمات ضروری و ایده‌آل در پنج سطح ارتقاء سلامت را، پیشگیری، درمان، توانبخشی، طب تسکینی و مراقبت‌های قبل از مرگ به همه اقشار جامعه بدون هیچ تبعیض جنسیتی، قومی، مذهبی، منطقه‌ای و اقتصادی نام برد.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از هدف‌های چهارگانه نظام سلامت را جلوگیری از به زحمت افتادن مردم از لحاظ مالی به هنگام بیماری برشمرد و گفت: رئیس جمهور وقت، این امر را تایید و امضاء کرده که تا چند سال آینده آن را اجرایی کنیم و از لحاظ پوشش خدمات سلامت تا سال ۲۰۲۳ سعی کنیم در منطقه، کشور اول باشیم.

حریرچی تاکید کرد: بیمه اجباری مردم فاکتور و نفعش ابتدا به دولت و بعد به مردم برمی‌گردد لذا در استان کردستان تا پایان سال‌جاری باید حتی یک نفر بدون پوشش خدمات بیمه وجود نداشته باشد.

او خاطرنشان کرد: یکی از دستاورد‌های طرح تحول سلامت کاهش پرداختی‌ها از جیب مردم بود چراکه قبل از این طرح به مدت ۴۰ سال پرداختی‌ها از جیب وصول می‌شد که حدود ۵۰ درصد هزینه‌های زندگی را شامل می‌شد.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در سال ۸۹ پرداختی از جیب مردم در حوزه سلامت و پزشکی به ۵۸ درصد رسید، اما بعد از طرح تحول در حال حاضر این امر به ۳۲ درصد رسیده است بنابراین کاهش آن به ۲۵ درصد ضروری است این امر به طور خاصی در استان کردستان به تبع کشور باید پیگیری شود.

حریرچی با بیان اینکه مردم کردستان شایسته بهترین خدمات هستند خاطرنشان کرد: بیمارستان کوثر سنندج از لحاظ امکانات و زیرساخت‌ها از بیشتر بیمارستان‌های تهران و شهر‌های بزرگ وضعیت بهتری دارد.

او عنوان کرد: کردستان یکی از استان‌های پربیمار فرصت به خارج از استان و شهر‌های بزرگ است لذا باید سعی شود مردم کرد در استان کردستان توسط کادر درمانی کرد، درمان شوند و ۹۰ درصد خدمات درمانی را دریافت کنند.

معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مصوبه آبان‌ماه امسال که آیین‌نامه آن دال بر بیمه اجباری مردم است و شهریور ۹۸ تصویب شد، گفت: متاسفانه هنوز ۹ درصد مردم کشور بیمه خدمات درمانی ندارند با وجود اینکه دفترچه‌های نزد مردم ۱۰۰ درصد، ولی تکراری است.

انتهای پیام/ز

صحبت های حریرچی در کردستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۰ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
اغلب افراد بالاتر از 50 سال حتی بیمه بازنشستگی ندارند