رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نسبت به امضا فروشی برخی از مسئولان برای ساخت و ساز مسکن در کشور انتقاد کرد.

انتقاد معاون وزیر کشور از امضا فروشی مسئولان برای ساخت و سازبه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل نجار معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست تخصصی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های متداول شهر تهران، گفت: تهران یک مرکز کمیتی است و عمده حوادث در شهر‌های کوچکی مانند بم، سرپل ذهاب و غیره اتفاق افتاده است.

وی افزود: حادثه پلاسکو در تهران به یک حادثه بین المللی تبدیل شد، حال تصور کنید یک زلزله ۷ یا ۸ ریشتری در تهران رخ دهد، لذا باید پیش از وقوع حوادث آمادگی کسب کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: امروز از سازه‌های آهنی و تکنولوژی‌های جدید در ساختمان‌های تهران استفاده شده است.

۸ میلیون تهرانی تحت تأثیر غیرمستقیم زلزله احتمالی

نجار تصریح کرد: اگر زلزله ۷ یا ۸ ریشتری در پایتخت رخ دهد قطعا ۲ میلیون نفر تحت تأثیر مستقیم و ۸ میلیون نفر ساکن تهران تحت تأثیر غیرمستقیم این حادثه قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه چرا امروز برای تهران نگران هستیم و دو بیمارستان سرپل ذهاب نتوانست دوام بیاورد؟ تصریح کرد: در زمین لرزه ورزقان هم همین اتفاق افتاد، بیمارستان افتتاح نشده دوام نیاورد و ویران شد، اما آن طرف در سرپل ذهاب در منطقه فولادیش شیشه یک ساختمان هم نشکست، مگر مصالح این منطقه از آسمان آمده است؟

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: آیا مصالحی که برای ساخت و ساز استفاده می‌شود استاندارد هستند یا خیر؟ ما دانش، امکانات و تجهیزات داریم، اما از وقوع زلزله در تهران نگران هستیم.

نجار ادامه داد: نظام مهندسی همواره باید پاسخگو مسائل باشد، در بازدید از یک دانشگاه در سرپل ذهاب مشاهده شد که سازنده در ساخت آن با کمبود تیر آهن مواجه است و به جای آن از ۶ میل‌گرد استفاده کرده است.


بیشتر بخوانید: نصب سیستم‌های هوشمند در پایتخت برای مواقع بحرانی


وی افزود: چرا یک مرکز علمی با این کیفیت ساخته شده؟ نظارت ما کجا رفته است؟ چرا در برخی از مواقع امضا فروشی می‌شود؟

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در یک کارگاه چند کارگر را می‌آورند و آموزش عملی می‌دهند و بدون برگزاری گارگاه آموزشی تئوری و فنی، آن‌ها را برای کار راهی ساختمان‌ها می‌کنند.

نجار افزود: قوانین ما در برخی از موارد بازدارنده نیست، همه چیز در اختیار داریم، اما خودمان کم لطفی می‌کنیم.

بنیاد مسکن سالانه موظف به بازسازی ۲۰۰ هزار مسکن است

وی گفت: تاکنون در نقاط حادثه خیز یک میلیون و ۸۰۰ واحد مسکونی ساخته و بازسازی شدند، بنیاد مسکن سالانه موظف به بازسازی ۲۰۰ هزار مسکن است، آیا این ساختمان‌ها از سازه‌های مناسب برخوردار هستند؟

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: بیاییم از امروز قولی به یکدگیر دهیم، آقای مسئول از امروز هرچه می‌سازیم درست و اصولی بسازیم، نظارت بر ساخت و ساز‌ها وجود داشته باشد.

نجار گفت: در انجام امور‌ مختلف به ما فشار‌ می‌آورند و دست ما بسته است، گیر‌هایی به ما دادند که فلان کار و پروژه را آغاز، اجرایی و تمام نکنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۲۹ مهر ۱۳۹۸
خدمات ضعیف مهندسان
آخرین اخبار