نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با محوریت زمینه‌های تحقق و ضمانت اجرا در خردادماه سال آینده برگزار می‌شود.

الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت؛ زمینه های تحقق و ضمانت اجرابه گزارش حوزه احزاب و تشکل‎های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بهره‌گیری از تجارب جهانی و درس‌آموخته‌های اجرای اسناد پیشین کشور و با استفاده از روش‌های نوین و روزآمد، اجرا و پایش سیاست‌ها و برنامه‌های رایج توسعه، الزامات، بایسته‌ها و دشواری‌های پیاده‌سازی الگو بررسی خواهد شد و راهکار‌های تبدیل الگو به گفتمان و عزم ملی و مشارکت همگانی در فرآیند تحقق و نظام پایش و نظارت بر حسن اجرای آن مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش  دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، اکنون که الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بهره‌گیری از پیشنهاد‌های مراجع رسمی جمهوری اسلامی و نخبگان و صاحب‌نظران جامعه در مراحل نهایی ارتقاء و تکمیل قرار دارد تحقق آن از طریق تحول عمیق و گسترده اجتماعی و اجرای آن با تصمیم و اراده نظام جمهوری اسلامی مهم‌ترین دل‌نگرانی علاقه‌مندان پیشرفت کشور و منتقدان الگوی پیشرفت است.

تحقق موفق الگو مستلزم فراهم شدن زمینه‌های اجتماعی مناسب در بخش‌های مختلف و مشارکت فراگیر و امیدوارانه مردمی است. هم‌چنین با توجه به عدم اجرای مطلوب اسناد برنامه‌ای کشور، ضمانت‌های حقوقی و اراده حاکمیتی برای اجرای الگو ضروری است. از این‌رو این دو موضوع که پیوندی وثیق با هم دارند به‌منزله مبرم‌ترین بحث علمی و راهبردی فراروی جریان پیشرفت کشور قرار دارد.

از محور‌های نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در بخش گفتمان تجارب ملی و جهانی در گفتمان سازی اسناد و برنامه‌های توسعه، رویکرد‌ها و روش‌های نوین و روزآمد گفتمان سازی اسناد و برنامه‌های توسعه کشورها، بایسته‌ها و الزامات تبدیل الگوی پیشرفت به گفتمان ملی، موانع و چالش‌های گفتمان سازی الگوی پیشرفت در جامعه و نظام انگیزشی مطلوب برای اجرای الگوی پیشرفت است.

ارزیابی و آسیب شناسی تجارب ملی در اجرای اسناد و سیاست‌های کلان کشور، تبیین تجارب موفق کشور‌ها در اجرای سیاست‌های کلان و چشم انداز‌های توسعه‏، نظام مطلوب تقسیم کار ملی برای اجرای الگوی پیشرفت، نظام مشارکت مردمی در اجرای الگوی پیشرفت، الزامات و بایسته‌های اجرای الگوی پیشرفت و موانع و دشواری‌های اجرای الگوی پیشرفت از محور‌های این کنفرانس در بخش اجراست.

در بخش پایش هم می‌توان به محور‌های تجارب ملی و جهانی در پایش اسناد و برنامه‌های توسعه، راهبرد‌ها و روش‌های نوین و روز آمد پایش برنامه‌های توسعه، نظام پایش و نظارت بر حسن اجرای الگوی پیشرفت و ظرفیت سنجی ساختار‌های نظارتی موجود کشور در نظام پایش الگوی پیشرفت اشاره کرد.


«هادی اکبرزاده»، دبیر کنفرانس و استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر سید «حسین ابطحی»، استاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر «گودرز افتخار جهرمی» استاد دانشگاه شهید بهشتی، دکتر «غلامعلی افروز» استاد دانشگاه تهران، دکتر «نعمت‌الله اکبری»، استاد دانشگاه اصفهان، دکتر «محمدجواد ایروانی»، استاد دانشگاه تهران و... شماری از اعضای کمیته علمی نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هستند.

شرایط ثبت‌نام و مشارکت در کنفرانس در وبگاه (conference.olgou.ir) درج و آخرین مهلت دریافت مقالات ۳۰ دی‌ماه ۱۳۹۸ تعیین شده است.

تلفن هماهنگی دبیرخانه کنفرانس ۸۸۳۵۲۰۷۱- ۸۸۳۵۲۰۸۰-۰۲۱ است.

براساس این گزارش، نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با موضوع «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینه‌های تحقق و ضمانت‌های اجرا» در ۲۱ و ۲۲ خردادماه ۱۳۹۹ با مشارکت دانشگاه تهران در سالن همایش‌های کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار