عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران گفت: در حال پیاده سازی عملی روش ارتقای تاب آوری شبکه‌های برق با شرکت توانیر هستیم.

اهدای جایزه «کامستک» به دانشمند ایرانیفرخ امینی‌فر، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و برنده جایزه کمیته علم وفناوری کامستک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: زمینه تخصص من سیستم‌های قدرت وشبکه‌های برق است و در پی آن هستیم با استفاده از روش‌ها و تکنولوژی‌ها، تاب آوری، پایایی و قابلیت‌های شبکه‌های برق را افزایش دهیم.

او ادامه داد: در این طرح باید اجازه دهیم منابع انرژی پاک وتجدید پذیر راحت‌تر به شبکه‌های برق اضافه شود چرا که مسائلی مانند امنیت انرژی و زیست محیطی کشور‌ها در حوزه گرمایش زمین بسیار مهم است.

امینی فر افزود: این طرح نیاز سراسری برای همه کشور‌ها است که بتوانند همچون ما از منابع تجدیدپذیر، برق تولید کنند و انرژی الکتریکی را از این منابع بگیرند.

او بیان کرد: استفاده ازاین منابع تجدیدپذیر، مسائل و مشکلات فنی ایجاد می‌کند، اما کاری که ما میکنیم این است که از تکنولوژی‌ها، روش‌ها و استراتژی‌هایی بهره بگیریم که هم منابع تجدیدپذیر برق را تامین میکنند و هم بتوانیم مسائل فنی را حل و برق مطمئن وپایدار را به مصرف کننده تحویل بدهیم.

این مخترع ادامه داد: اکنون نیز در حال پیاده سازی عملی روش ارتقای تاب آوری شبکه‌های برق با شرکت توانیر هستیم.
بیشتر بخوانید: افزایش طول عمر توت فرنگی با فیبر نانو
امینی فر افزود: برنامه بلند مدتی را در زمینه پژوهش داریم که بتوانیم دانشجو‌های دکتری و کارشناسی ارشد ومحققین پسادکتری همگی در یک راستا تحقیق وپژوهش انجام دهند؛ همه این طرح‌های کلان را با وزارت نیرو هماهنگ می‌کنیم که آنچه که انجام میشود برای کشور و مردم عملیاتی و مفید باشد.

او گفت: پشتکار، رمز موفقیت اساسی کار پژوهشی است چرا که این کار ریسک زیادی دارد و احتمال شکست آن بیش از موفقیت است.

کمیته علم و فناوری کامستک (COMSTECH) هر دو سال یک‌بار، جایزه علمی خود را به دانشمندان مقیم و شاغل در کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی اهدا می‌کند.

فرخ امینی‌فر، دانش‌آموخته رشته برق و عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، در سال ۲۰۱۷ شایسته دریافت این جایزه شناخته شد و این جایزه امسال در دومین مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام به او اهدا شد.

انتهای پیام/

اهداء جایزه علمی به دانشمندان مقیم و شاغل در کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.