به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حسینی معاون آموزش و پژوهش هلال احمر گفت: خراسان جنوبی سومین استان زلزلهخیز کشور بوده که این امر بر اهمیت آگاهی و توان نیروهای امدادی میافزاید.
او با بیان اینکه خراسان جنوبی ۲۴ حادثه طبیعی را در خود ثبت کرده است، افزود: به طور متوسط هر ۱۲ سال یک بار زلزلهای بالای شش ریشتر در خراسان جنوبی رخ میدهد.
حسینی با اشاره به اقدامات انجام شده در شش ماهه سال جاری، بیان کرد: ارائه آموزشهای همگانی، آموزشهای عمومی و برگزاری دوره تربیت مربی امداد و کمکهای اولیه از جمله فعالیتهای سال جاری بوده است.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر با اشاره به ارائه آموزشهای همگانی بیان کرد: در قالب این برنامه ۱۱۸ هزار و ۲۹۲ نفر در محورهای اطلاعرسانی عمومی، آگاهسازی و انتقال پیامهای آموزشی آموزشهای لازم را فراگرفتهاند.
او از ارائه آموزشهای تخصصی امداد و نجات به ۱۱۲۷ نفر خبر داد و افزود: این آموزشها در ۴۲ دوره و در راستای تربیت تیمهای تخصصی و پوشش پایگاههای امداد و نجات برگزار شده است.
حسینی بیان کرد: ارائه آموزش ضمن خدمت کارکنان برای ۲۰۱ نفر و تولید و انتشار ۲۸۴ دقیقه محتوای صوتی و تصویری از دیگر اقدامات انجام شده در سال جاری است.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در نیمه نخست سال جاری ۴۴۹ نفر دورههای آموزشی آمادگی در برابر مخاطرات را در قالب ۱۹ دوره آموزشی فرا گرفتهاند.
او با اشاره به برگزاری دوره آموزشی ویژه پادگانهای آموزشی استان بیان کرد: در نیمه نخست سال جاری ۱۲۴۰ نفر از کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در قالب ۴۸ دوره، آموزشهای امداد و کمکهای اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات را فرا گرفتند.
حسینی با بیان اینکه آموزشهای همگانی نقش به سزایی در کاهش خطرات ناشی از شرایط بحرانی دارد، گفت: یکی از روشهای مؤثر در پیشگیری و مدیریت بحران شهری، آموزش صحیح و فراگیر مردم است.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: آگاهی مردم در خصوص نحوه مواجهه و مقابله با حوادث امری مهم بوده چراکه اگر آحاد جامعه در خصوص چگونگی مواجهه و مقابله با حوادث احتمالی، آموزشهای لازم را فرا بگیرند،
او با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در سال جاری بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۸ نفر از کارکنان جمعیت هلال احمر دوره ضمن خدمت تمرین آمادگی برای شرایط اضطراری ویژه محیطهای سازمانی را گذراندهاند.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر خراسان جنوبی، آشنایی و مرور مباحث آمادگی در شرایط اضطرار جهت کارکنان جمعیت استان را از جمله اهداف برگزاری این دورهها دانست و گفت: این آموزشها در قالب چهار کارگاه آموزشی یک روزه و به صورت میدانی و عملیاتی ارائه شده است.
حسینی با بیان اینکه در این دورهها کمکهای اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات به صورت عملی آموزش داده شده است، یادآور شد: اطفای حریق پناهگیری و تخلیه اضطراری، چادرزنی، احیای قلبی ریوی، پانسمان و بانداژ از جمله محورهای این آموزشها بوده است.
انتهای پیام / ط آ