محمد حسین رستمی فردی است که در اولین اعترافات روح الله زم، مکالماتش با مدیر آمدنیوز پخش شد که به شکل مشمئز کنندهای در حال طلب کردن پول برای اخباری است که برای زم ارسال کرده است. رستمی، اما هویت جالبی دارد که مرور آن میتواند بسیار درس آموز باشد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «محمد حسین رستمی» جوان ۳۴ سالهای با هیبت کاملا حزباللهی بود که چندی قبل خبر بازداشت شوک آورش به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی رسانهای شد.
بیشتربخوانید: دستگیری سرشبکه سایت معاند آمدنیوز/ روحالله زم کیست + بیوگرافی
رستمی بزرگشده شهرری است و با تاسیس وبسایت «عماریون» در فضای رسانهای شناخته شد. وی در مصاحبهای با روزنامه شرق پیرامون هدف تاسیس وبسایت عماریون گفته بود: «رسالت اصلی خود را در مبارزه با شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار میدانیم».
به گفته خودش کار رسانهای را از ۱۴ سالگی آغاز کرده است و البته تعریفش از کار رسانهای به افشاگری خلاصه میشود! از «جریان انحرافی» تا «ظریف» سوژههای افشاگری وب سایت عماریون به مدیریت رستمی بود. افشاگریهای تند و تیزی که بسیاری از آنها خلاف واقع بود.
رستمی چندی قبل با انتشار یک عکس جعلی مدعی شده بود که همسر دوم ظریف به جرم جاسوسی بازداشت شده است. خبری که به سرعت در فضای مجازی پیچید و البته مشخص شد که نه زن دومی در کار است و نه اتهام جاسوسی مطرح شده است.
رستمی که ظاهرا بین احمدی نژاد و مشایی تفکیک قائل بود، اخبار و پروندههای متعددی در مورد مشایی منتشر کرده بود. میگوید، چون اسناد دقیق داشتم هیچ وقت از من شکایت نکردند، اما بعدا ارتباطاتش با برخی افراد منتسب به جریان انحرافی سوال برانگیز شد.
وی که در سال ۹۶ چند مدتی به جبهههای سوریه رفته بود، ناگهان به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت شد.
در آن زمان آمد نیوز درباره رستمی نوشت: «او با اتهامات واهی به هشت سال زندان محکوم شده است؛ و به خاطر پیگیری یکی از سرداران ارشد سپاه پاسداران به زندان افتاده است. رستمی در پی نزاعهای متعدد درون قدرت در جمهوری اسلامی و قربانی کردن نیروهای بیحاشیه و خدوم در ساختار حاکمیت توسط سرداران و نیروهای ارشد امنیتی ایران بازداشت شده است».
حالا مشخص شده که وی از همدستان روح الله زم بوده است. ارتباطی که مانند جاسوسی برای موساد هیچ سنخیتی با ظاهر سازیهای محمدحسن رستمی ندارد!
هنوز مشخص نیست که وی از ابتدا هویت واقعی خود را پنهان میکرده و یا در مرور زمان دچار تغییر شده است. موضوعی که واکاوی آن میتواند خطر نفوذ و ظاهرگرایی را به خوبی نشان دهد.
منبع: فارس
انتهای پیام/