علی شعبانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، با اشاره به اینکه سطح زیر کشت
برنج امسال در این شهرستان ۱۰ هزار و ۱۹۰ هکتار بوده است، گفت: با اتمام برداشت، ۷۰ هزار تن برنج سفید
تولید شد که در مقایسه با پارسال در کشت اول بیش از ۱۰ هزار تن بیشتر بوده است.
او با بیان اینکه هزار و ۸۰ هکتار به کشت ارقام محلی و مابقی کشت ارقام پرمحصول بوده است افزود: بیش از ۲ هزار از
شالیزارهای جویبار زیر کشت
مکانیزه و ۷ هزار و ۴۱۸ هکتار بهصورت سنتی انجام شده است.
شعبانی گفت:کشاورزان فعال شهرستان جویبار امسال پس ازبرداشت مرحله اول ۵۰ درصد مارع شالاری را پس از برداشت به رتون و دوباره نشا اختصاص دادند که با توجه به بارندگیهای مناسب این رقم در چند سال اخیر بسیار بیسابقه بوده است.
انتهای پیام/س
افزایش تولید برنج در جویبار