قیمت مسکن طی نیمه ابتدایی مهر ماه با توجه به نبود تقاضا از سوی فروشندگان به تعادل رسیده و تداوم این موضوع موجب رونق ارزش و حجم معاملات در ماه‌های آتی خواهد شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ‌ قیمت مسکن طی دو سال اخیر با نوسانات شدیدی روبرو شده بود و در برخی از مناطق شاهد رشد ۲۰۰ درصدی قیمت‌ها بودیم که این امر ناشی از بی ثباتی در بازار‌های موازی بوده و در ماه‌های اخیر با توجه به کنترل قیمت‌ها شاهد کنترل نرخ در بخش مسکن هستیم.

بازگشت رونق نسبی به معاملات بخش مسکن/ قیمت‌های پیشنهادی اُفت کرد

به علاوه این کاهش قمیت ناشی از متعادل شدن قیمت‌های پیشنهادی از سوی فروشندگان رخ داده و اگر این موضوع تداوم داشته باشد شاهد بازشگت رونق در معاملات و حجم آن خواهیم بود.

قیمت مسکن طی نیمه ابتدایی مهر ماه با توجه به نبود تقاضا از سوی فروشندگان به تعادل رسیده و تداوم این موضوع موجب رونق ارزش و حجم معاملات در ماه‌های آتی خواهد شد.

در این رابطه مصطفی قلی خسروی نائب رئیس اتحادیه مشاوران املاک ، با اشاره به رشد ۲۰۰ درصد نرخ مسکن طی دو سال گذشته بیان کرد: نوسانات در بازار‌های موازی موجب رشد بی رویه قیمت مسکن شده و در شرایط فعلی با توجه به ثبات در سایر بازار‌ها شاهد کنترل قیمت در بخش مسکن هستیم.

وی با اشاره به حاکم شدن رکود در معاملات بازار مسکن افزود: طی سه ماه اخیر قیمت مسکن در بخش‌های مختلف با کاهش قابل توجهی روبرو شده تا جایی که فروشندگان قیمت پیشنهادی خود را کاهش داده و این امر در بلند مدت زمینه رونق مجدد بخش مسکن را فراهم می‌کند.

نائب رئیس اتحادیه مشاوران املاک عنوان کرد: طی هفته‌های ابتدایی مهر ماه سال جاری معاملات بخش مسکن ۲۵ درصد نسبت ه مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته و این در حالی است در نیمه دوم سال شاهد اُفت معاملات طی سالیان متوالی هستیم.

خسروی با اشاره به اینکه هر ساله همزمان با باز شدن مدارس تعداد جابجایی‌ها در نیمه دوم سال به ویژه مهر ماه کاهش می‌یابد، گفت: امسال برخلاف سال‌های گذشته تعداد معاملات در این بازه زمانی افزایش داشته است به طوری که در سال‌های گذشته قرارداد‌ها در مهر ماه نسبت به شهریور ماه ۲۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی در خصوص آمار اجاره نامه و خرید و فروش در نیمه ابتدایی مهر ماه اظهار کرد: طی نیمه ابتدایی مهر ماه سال جاری ۱۶ هزار و ۴۰۰ قرارداد خرید و فروش ملک به امضا رسیده است، که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۵۵ درصدی داشته و تعداد اجاره نامه امضا شده در کشورطی زمان مذکور به ۲۷ هزار و ۵۱۸ اجاره نامه رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییر خاصی نداشته است.

نائب رئیس اتحادیه مشاوران املاک عنوان کرد: در مهر ماه سال گذشته تعداد معاملات نسبت به شهریور ماه ۴۳ درصد کاهش داشته است، اما طی سال جاری تعداد معاملات نسبت به مدت مشابه تنها ۷ درصد کاهش داشته است.

خسروی در توضیح شرایط تحرک بازار مسکن خاطر نشان کرد: تحرک فعلی طرف تقاضا می‌تواند ناشی از کاهش قیمت‌های پیشنهادی، ثبات نرخ ارزش، افزایش اطمینان به ثبات اقتصادی و رشد ساخت و ساز در بازار مسکن از سوی بخش خصوصی و دولت است.

منبع:میزان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.