نشانگر رنگی تغذیه ایی بر روی ۹۸.۲ درصد محصولات تولیدی در استان چهارمحال و بختیاری درج می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ابراهیم داوودی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ۹۸.۲ درصد محصولاتی که در استان تولید می‌شود تحت کنترل می‌باشد و نشانگر‌های رنگی تغذیه ایی برای آن‌ها درج شده است.

او افزود: در طول یک سال گذشته فعالیت‌های گسترده‌ای از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در راستای تغییر و اصلاح الگوی مصرف و حفظ سلامت عمومی صورت گرفت.

داوودی با اشاره به صدور حدود ۳۶۷ پروانه ساخت بهداشتی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: امسال ۲۱۸ شناسه نظارت صادر شد.

او ادامه داد: ۳۸۴ مورد گواهی بهداشتی جهت صادرات محصولات ایمن و سالم در چهارمحال و بختیاری صادر شده است.

انتهای پیام/ف

صدور ۳۶۷ پروانه ساخت بهداشتی در چهارمحال و بختیاری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار