نادری گفت:سوهان از جمله صنایعی است که تمام فرایند تهیه، تولید و عرضه آن بومی است و میتواند یک صنعت دانش بنیان برای استان محسوب شود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، سید محمد نادری رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان قم در جلسه شورای سیاستگذاری نخستین رویداد شتاب صنعت سوهان و حلوا که در دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان قم برگزار شد، گفت: مهمترین دغدغه دانشگاهیان باید ارتباط دانشجویان با کسب و کارهای جدید باشد.
نادری با بیان اینکه فضا و امکانات شغلی کشور با حجم گسترده دانشجویان فاصله دارد،عنوان کرد: در حال حاضر شانس بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برای ورود به بازار کار معمول و دولتی به صفر نزدیک است.
نادری با بیان اینکه مهمترین راه اشتغالزایی را توجه به کسب و کارهای جدید و فناورانه دانست و افزود: دانشگاه علمی و کاربردی به دنبال آموزش مبتنی بر کسب و کارهای جدید است.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان قم با تأکید بر اینکه باید بذر امید و آینده روشن را در دل جوانان جویای کار بکاریم، تصریح کرد: برای اینکار باید یک اکو سیستم جدید کسب و کار ایجاد کنیم.
نادری با انتقاد شدید از دوری معنادار جامعه صنعتی استان قم از جامعه دانشگاهی، گفت: ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه با نامهنگاری و برگزاری جلسات روزمره به سرانجام نمیرسد.
نادری در ادامه با اشاره به برگزاری نخستین رویداد شتاب صنعت سوهان و حلوا در قم گفت: برگزاری رویدادهای تخصصی و مصداقی به دلیل اینکه باید جزئیات کار نمایان شود کار آسودهای نیست.
رئیس شورای سیاستگذاری نخستین رویداد شتاب صنعت سوهان و حلوا در قم با تأکید بر اینکه نتیجه و بازخورد این رویداد باید برای صاحبان همان صنایع باشد، گفت: لازم است که رویداد شتاب صنعت سوهان با حضور و مشارکت فعال اعضای صنفی باشد و به رونق تولید قابل قبول دست یابند.
رئیس شورای سیاستگذاری با بیان اینکه صنعت سوهان میتواند به توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی استان کمک شایانی کند، گفت: مهارت افزایی همراه با دانش فنی میتواند وضعیت اشتغال جامعه را متحول کند.
نادری با بیان اینکه صنعت سوهان یک مزیت منطقهای ویژه برای استان قم محسوب میشود، گفت: سوهان از جمله صنایعی است که تمام فرایند تهیه، تولید و عرضه آن بومی است و میتواند یک صنعت دانش بنیان برای استان محسوب شود.
انتهای پیام/ح