به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،حسن عزیزی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه گفت : در سند اشتغال سال ۹۸ با هدف سه درصد کاهش نرخ بیکاری، ایجاد ۵۹ هزار و ۶۶۸ اشتغال ناخالص و ۲۰ هزار و ۸۳۴ شغل خالص از سوی دستگاههای اجرایی تعهد شده که ۳۵ هزار فرصت شغلی آن تاکنون انجام شده است.
او اعتبارات استان کرمانشاه برای ایجاد شغل را پنج هزار و ۲۴۲ میلیارد تومان از محل منابع مختلف اعلام کرد و گفت : تاکنون از محل تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری ۵۰ میلیارد تومان به متقاضیان با سرانه شغلی ۷۳ میلیون تومان پرداخت شده که ۶۹۳ فرصت شغلی ایجاد شده است.
عزیزی در ادامه اولویت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری را اجرای طرحهای بالای یک میلیارد تومان ذکر کرد.
او گفت: از محل تسهیلات ویژه اشتغال مناطق زلزله زده استان ۱۱۴ میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده که سرانه هر شغل ۵۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده است.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه گفت: از محل منابع تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری دستگاههای حمایتی کمیته امداد تاکنون ۲۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای ایجاد ۷۱۴ فرصت شغلی پرداخت کرده که میانگین سرانه هر شغل ۳۹ میلیون تومان بوده است.
عزیزی به منابع بند ب تبصره ۱۶ بهزیستی اشاره کرد و گفت: تاکنون از محل این منابع ۳۰ میلیارد تومان ۱۰۱ فرصت شغلی با سرانه هر شغل ۳۰ میلیون تومان پرداخت شده است.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: کمیته امداد از محل منابع داخلی خود تاکنون با ۲۶ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان اعتبار هزار و ۷۴۷ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
عزیزی از محل منابع مشاغل خانگی استان هزار و ۲۱۸ فرصت شغلی در ۶ ماه اول سال ایجاد شده است.
او گفت: شهرستانهای کرمانشاه با هشت هزار و ۳۶۰ فرصت شغلی، سرپل ذهاب با هفت هزار و ۷۲۲ فرصت شغلی و ثلاث باباجانی با سه هزار و یک فرصت شغلی بیشترین آمار در سامانه کارا ثبت کرده اند.
او با بیان اینکه ۵۹ درصد از تعهدات شهرستان در سند اشتغال محقق شده گفت: شهرستانهای سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، سنقر و دالاهو بیشترین درصد از تعهدات انجام دادهاند.
عزیزی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۴ جلسه کارگروه اشتغال در استان برگزار شده است، گفت: در این کارگروه ۲۴۵ مصوب شده که ۹۹ درصد آنها اجرایی و یا در حال پیگیری است .
انتهای پیام/د