گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رفتن به سراغ یخچال یا هجوم آوردن به خوراکیهای روی میز یکی از سادهترین و رایجترین رفتارها برابر تنشهای عصبی است. اما این رفتار اشتباه به مرور زمان منجر به اضافه وزن شدید میشود؛ بنابراین در ادامه به بررسی ۵ روش مهم برای مبارزه با این وضعیت میپردازیم:
حواس خود را پرت کنید
حواس پرتی به شما کمک میکند دور پر خوری عصبی را خط بکشید. برای مثال سعی کنید یک فیلم نگاه کنید یا بلند شوید و قدم بزنید. یک روش جالب دیگر، استفاده از تلفن است. درواقع میتوانید به جای آن که برای حواس پرتی خوراکی بخورید به حواس پرتیها تکیه کنید و با عملی مثل تمیز کردن خانه مطمئن باشید از پرخوری عصبی فرار میکنید.
قلم و کاغذ بردارید
یکی از روشهای عالی برای مبارزه با پرخوری عصبی نوشتن است. درواقع شما میتوانید درمواقع عصبانیت افکار و احساسات خود را بنویسید و با این روش از پرخوری فرار کنید. جالب است بدانید این روش حتی میتواند به شما کمک کند با تعارضات روانی خود مبارزه کنید و مشخص شود که با چه مشکلاتی رو به رو هستید و حتی میتوانید علل عصبانیت خود را در مقاطع زمانی گوناگون بررسی کنید.
یک عطر خوب را استشمام کنید
همه ما میدانیم که فکر خوبی است که وقتی استرس داریم یک عطر خوشبو را استشمام کنیم. جالب است بدانید این روش در پیشگیری از پرخوری عصبی نیز موثر است. درواقع با بوییدن عطر قهوه و شکلات یک عطر دلخواه یا حتی نفس کشیدن در یک پاکت خوشبو میتوانید به کنترل اشتهای عصبی خود کمک کنید.
به خودتان تذکر بدهید
بسیاری از افراد تصور میکنند میتوانند با تذکرهای دیگران نرخ پرخوری عصبی خود را کنترل کنند، اما این روش جواب نمیدهد. گاهی حتی تذکرهای دیگران باعث افزایش پرخوری میشود؛ بنابراین بهتر است برای کنترل پرخوری، خودتان پیشقدم شده و به خودتان تذکر دهید.
با یک مشاور مشورت کنید
شاید پرخوری عصبی شما ریشه ایتر از آن باشد که با روشهای عادی قابل کنترل باشد، بهتر است سری به یک مشاور یا روانشناس زده و از این مراجع برای حل مشکل خود کمک بخواهید. درواقع کمک گرفتن از افرادی مثل متخصص روانشناس میتواند به بسیاری از مشکلات دیگر عصبی شما نیز کمک کند.
منبع: انتخاب
انتهای پیام/