طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، راستگو معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در نشست کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی، سلامت، بانوان و خانواده آذربایجان شرقی، با بیان اینکه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با هدف رفع نیاز‌های معیشتی آنان نیازمند مهارت آموزی است، گفت: بر این اساس طرح، توانمندسازی اقتصادی ۱۳۹ هزار زن سرپرست خانوار در استان اجرا می‌شود.

او اظهار کرد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در ۳۷ رشته اجرا می‌شود تا با ایجاد اشتغال برای این زنان، ضمن رفع نیاز‌های معیشتی، امکان کارآفرینی نیز برای آنان فراهم شود.

او از سازمان‌ها و نهاد‌های مسئول خواست تا بانوان حایز شرایط این طرح را به اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی معرفی کنند.

راستگو در ادامه با اشاره به ضرورت حفظ محیط زیست و رعایت بهداشت محیط گفت: پاکسازی ورودی و خروجی شهر‌ها اهمیت زیادی داشته و سازمان‌های مردم نهاد، دهیاران و شورا‌ها می‌توانند قدم‌های موثری را در این راستا بردارند.

راستگو با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی برای مراقبت از بهداشت محیط، خواستار شرکت فعال نهاد‌های مربوطه برای آموزش و نهادینه کردن این فرهنگ در مدارس شد و اظهار کرد: در این ارتباط باید با ادبیات مخصوص کودکان به آن‌ها آموزش داده شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به اینکه اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار به جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی واگذار شده است، گفت: بر این اساس این اداره کل ضمن مدیریت طرح، زنان حایز شرایط را ضمن شناسایی به جهاددانشگاهی استان معرفی می‌کند.

صادق زاده اظهار کرد: قانون اساسی به حمایت از زنان به طور عام و حمایت از زنان سرپرست خانواده به طور خاص تاکید دارد و مسئولان نیز برای تحقق آن تلاش می‌کنند.

او اضافه کرد: آموزش زنان سرپرست خانواده و ایجاد بازارچه‌های دایمی برای تولیدات این گروه از درخواست‌های آنان بوده و تلاش برای تحقق آن از اهداف اصلی اجرای طرح توانمندسازی زنان است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان آغاز شده و این طرح شامل زنان سرپرست خانوار دارای همسر زندانی یا فوت شده، بدسرپرست، مطلقه و دختران مجرد ۳۵ تا ۵۵ ساله‌ای است که تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و سایر نهاد‌های حمایتی نباشند.

جعفر محسنی گفت: زنان گروه هدف پس از شناسایی و احراز شرایط، آموزش‌های لازم را در شغل مورد نظر کسب کرده و پس از حمایت در چرخه اشتغال و تولید قرار گرفته و ضمن کمک به تولید، بازاریابی تولیدات آن‌ها نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: شناسایی زنان حایز شرایط باید به درستی انجام شود و برای این کار علاوه بر کمیته امداد و بهزیستی باید سایر ادارات مرتبط نیز همکاری کنند.

بدر شکوهی ادامه داد: زنان در معرض آسیب شناسایی باید به دفتر امور بانوان و خانواده استانداری معرفی شوند.

رئیس دنشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست در خصوص مناسبت‌های بهداشت تغذیه و روز جهانی غذا در مهر ماه جاری، گفت: ۱۰۰ درصد محصولات غذایی تولید شده در آذربایجان شرقی دارای برچسب نشانگر تغذیه‌ای هستند که مقدار چربی، قند، چربی‌های ترانس و کالری ماده غذایی مورد نظر را نشان می‌دهد، رنگ قرمز نشانه خطر، رنگ زرد احتیاط و رنگ سبز در این نشانگر علامت سلامت و بلامانع بودن مصرف آن است.

صومی اظهار کرد: با وجود نشانگر تغذیه، مصرف کننده بلافاصله متوجه مضر بودن آن نسبت به محدودیت‌های غذایی خود شده و بر این اساس مصرف کنندگان باید نسبت به وجود این نشانگر‌ها حساس باشند.

او اضافه کرد: برچسب اصالت، نشانگر جدید دیگری است که نشان دهنده اصل بودن کالا و سلامت آن است که باید به آن نیز توجه شود، در صورت نبود این نشانگر احتمال تقلبی بودن کالای خریداری شده زیاد است.

 

انتهای پیام/ش

طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود

برچسب ها: اشتغال ، صنعت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.