به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری با بیان اینکه ۲۰ درصد از پسته تولیدی به صورت کال فروشی برداشت و عرضه میشود، افزود: مابقی محصول پس از فرآوری توسط ۲۳ ترمینال ضبط پسته شهرستان به بازارهای داخلی و خارجی صادر میشود.
او با اشاره به اینکه ارقام مختلف پسته شهرستان نی ریز شامل اکبری، احمدآقایی، کله قوچی و اوحدی است، تصریح کرد: برداشت پسته در این شهرستان از پانزدهم شهریور ماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد.
بصیری ابراز کرد: در سالهای اخیر به علت کاهش سطح آبهای زیر زمینی و افت کیفی آن، بسیاری از کشاورزان با ایجاد باغهای پسته به تولید این محصول روی آوردهاند.
او با اشاره به نوسانات شدید دمایی، گرمازدگی، بارندگیهای بی موقع در زمان گرده افشانی وخسارت تگرگ در سال جاری، اظهار کرد: به علت عدم پوشش بیمهای بسیاری از باغ ها، مکاتباتی با مراجع برای جبران خسارت سیل و تگرگ انجام شد که تسهیلاتی در این خصوص به باغداران در حال پرداخت است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز در پایان با تاکید بر لزوم تکمیل زنجیره تولید این محصول در شهرستان، تصریح کرد: با ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی در شهرستان، محصولات فرآوری شده با نشان منطقه تولید کننده محصول به بازارهای خارجی صادر شده و در نتیجه باغداران از ارزش افزوده این محصول بهره مند میشوند.
انتهای پیام/م