یک شرکت فناوری برای نخستین بار گوشت آزمایشگاهی را در فضا و خارج از کره زمین کشت کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکتی موفق شده گوشت آزمایشگاهی را در خارج از کره زمین و در شرایطی که نیروی گرانش در آن در کمترین حد خود بوده با موفقیت کشت کند.

کشت گوشت آزمایشگاهی در فضا

هدف از اجرای این آزمایش بررسی این موضوع بوده که آیا می توان گوشت مورد نیاز انسان را در سفرهای فضایی طولانی مدت به صورت آزمایشگاهی در خارج از زمین پرورش داد تا فضانوردان برای رفع گرسنگی نیازی به حمل محموله های غذایی از زمین نداشته باشند یا خیر.

برای انجام این تحقیق سلول های بنیادی گاو به ایستگاه فضایی بین المللی فرستاده شده و از یک چاپگر زیستی سه بعدی برای پرورش سلول های مذکور و تبدیل آنها به عضلات کوچک و بافت های عضلانی این حیوان استفاده شد. شرکت آلف فارمز می گوید این نخستین بار است که چنین فرایندی در شرایطی با حداقل گرانش انجام شده است.

محققان می گویند استفاده از این روش برای تولید گوشت باعث صرفه جویی در مصرف منابع طبیعی شده و جایگزینی برای دامداری سنتی است که با توجه به رشد جمعیت کره زمین به شیوه کنونی نمی تواند ادامه یابد، باید توجه داشت که در فضا منابع آبی و تغذیه ای گسترده برای پرورش دام وجود ندارد و لذا باید از چنین روش های جایگزینی استفاده شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.