معتمدی، گفت: این دانشگاه طی سال‌های گذشته با کشور‌های همسایه ارتباط خوبی داشته و توسعه ارتباطات بین الملل را اولویت فعالیت‌های خود قرار داده است.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارتباط علمی و آموزشی با کشور‌های همسایه دارد/توسعه ارتباطات بین الملل اولویت دانشگاه استبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آرتاشس تومانیان سفیر جمهوری ارمنستان در ایران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کرد.
 
سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جلسه بازدید سفیر ارمنستان از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تقویت ارتباطات بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر جزو برنامه‌های راهبردی این دانشگاه به شمار می‌رود که در این راستا تاکید داریم با کشور‌های همسایه از جمله کشور ارمنستان ارتباط علمی و آموزشی داشته باشیم.
 
او افزود: کشور ارمنستان بعد از فروپاشی شوروی سابق جزء اروپا به شمار می‌روند و ارتباط قوی با دانشگاه‌های غربی دارد که ما می‌توانیم از این پتانسیل استفاده کنیم.
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: این دانشگاه و دانشگاه‌های کشور ارمنستان می‌توانند در بسیاری زمینه‌ها از جمله فناوری اطلاعات برق و مخابرات ارتباط و تعامل داشته باشند.
 
معتمدی بیان کرد: در چارچوب سیاست‌های دولت همواره ارتباط با همسایگان مورد توجه بوده که در این راستا ارتباط با ارمنستان خوب بوده و لازم است تقویت شود.
 
او تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با کشور‌های همسایه از جمله عراق، ترکیه و افغانستان ارتباط نزدیکی دارد و این درحالی است که ارتباطات این دانشگاه‌ها با کشور‌های اروپایی نیز وجود دارد و ما با دانشگاه‌های اروپایی تفاهم نامه‌های مختلفی منعقد کرده ایم.
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: در ارتباط با دانشگاه‌های ارمنستان باید قوی‌تر عمل کنیم. اگر اقای سفیر در این زمینه کمک کنند ما نیز علاقه داریم که ارتباط توسعه یابد.
 
معتمدی گفت: این دانشگاه در تابستان مدرسه‌های تابستانی برگزار می‌کند که دانشجویان کشور‌های مختلف از جمله کشور‌های اروپایی در این مدرسه حضور دارند. بخش عمده برنامه‌های این مدرسه تابستانی کارآموزی و بازدید است که این امر تجربه موفقی بوده و استقبال خوبی نیز از برگزاری این مدرسه تابستانی شده است.
 
او با اشاره به فعالیت برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این برج ۱۶۰ شرکت دانش بنیان و مراکز رشد مستقر هستند و برخی شرکت‌های خارجی نیز در این برج حضور دارند.
بیشتر بخوانید: وجود ۳۰۰ آزمایشگاه تخصصی در دانشگاه امیرکبیر
تاکید سفیر جمهوری ارمنستان در ایران بر همکاری دانشگاه‌های دو کشور با یکدیگر

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران با اشاره به پتانسیل‌های علمی و آموزشی دانشگاه‌های کشور ایران گفت: دانشگاه‌های دو کشور می‌توانند در زمینه‌های مختلف علمی و صنعتی با یکدیگر همکاری داشته باشند.

آرتاشس تومانیان در بازدید از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: از این بازدید خوشحال هستم چراکه اطلاعات زیادی به دست آوردم.

او با اشاره به توانمندی‌های ایران در حوزه‌های مختلف افزود: دانشگاه‌های کشور ارمنستان و ایران می‌توانند در تمامی زمینه‌های علمی و صنعتی با یکدیگر همکاری داشته باشند.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران اظهار داشت: چند سال است که سفیر ارمنستان هستم و علاقه دارم در بازدید از دانشگاه‌ها با اساتید، دانشجویان و پژوهشگران صحبت کنم.

تومانیان تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای پتانسیل‌های علمی و آموزشی خوبی است که دانشگاه‌های کشور ارمنستان می‌توانند از این پتانسیل استفاده کنند.

او خاطرنشان کرد: من از دانشگاه پلی تکنیک ارمنستان فارغ التحصیل شدم و تخصص من برق و الکترونیک است.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران افزود: من خیلی خوشحال هستم که استراتژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارتباط با دانشگاه‌های کشور‌های همسایه است.

در این بازدید گل‌رو مدیر همکاری‌های علمی وبین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعد از ارائه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر به انجام فعالیت‌های مشترک در حوزه‌های آموزشی مانند تبادل دانشجو و استاد، حوزه‌های پژوهشی مانند انجام پروژه‌های مشترک بین المللی تحت حمایت مالی اتحادیه اروپا و نیز همکاری‌های صنعتی در خصوص تولید و فروش محصولات دانش بنیان در بازار ارمنستان و ایران تاکید کرد.
 
گئورک قره پتیان معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق گفت: با برنامه‌ریزی می‌توانیم فعالیت‌های بین المللی مشترک در قالب برنامه افق ۲۰۲۰ میان دانشگاه‌های کشور ارمنستان و ایران از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایجاد کنیم.
 
عبدالرسول پورعباس معاون پژوهشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: این دانشکده دارای ۴ گروه ریاضیات محض، ریاضیات کاربردی، آمار و علوم کامپیوتر است.
 
او افزود: گروه ریاضی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جهان دارای رتبه ۱۰۶ است و یکی از اساتید این دانشکده جز ۱۰ نفر اول جهانی و ۵ نفر از اساتید این دانشکده نیز جز دانشمندان یک درصد برتر جهانی معرفی شده اند.
پاسخ به سوالات دانشجویی را اینجا بخوانید
 بهادر بخشی معاون پژوهشی و روابط بین الملل دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: دانشکده مهندسی کامپیوتر در ۴ حوزه سخت افزار، نرم افزار، هوش مصنوعی و شبکه فعالیت می‌کند.
 
او اظهار داشت: دانشکده مهندسی کامپیوتر یک دانشکده جوان است، اما سرعت رشد این دانشکده خیلی زیاد است. با توجه به تجربه این دانشکده در انجام فعالیت‌های بین المللی با دانشگاه‌های کشور آلمان و فرانسه می‌تواند در خصوص همکاری با کشور ارمنستان نیز بصورت فعال اقدام کند.

انتهای پیام/

سفیر جمهوری ارمنستان از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.