به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست هماندیشی لیگ برتر کشتی در سال ۹۸ امروز در سالن جلسات خانه کشتی عبدالله موحد با حضور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون، عبدالمهدی نصیرزاده رییس سازمان لیگ، سیدجلال عسگری دبیر فدراسیون، محسن کاوه مدیر تیمهای ملی کشتی آزاد و نمایندگان باشگاههای حاضر در لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی برگزار شد.
در ابتدای این نشست رئیس سازمان لیگ کشتی توضیحاتی را درباره زمابندی لیگ برتر در سال ۹۸ ارائه کرد. عبدالمهدی نصیرزاده خطاب به حاضران گفت: با توجه به مکاتباتی که با صداوسیما صورت گرفته و لزوم پخش زنده رقابتهای لیگ، مقرر شده مسابقات در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هر هفته برگزار شود. همچنین همانطور که قبلا اعلام شده هر تیمی که ۳ ملی پوش در تیمهای امید و ارتش داشته باشد، میتواند درخواست کند تا مسابقه اش به تعویق بیافتد.
بیشتر بخوانید:هادی حبیبی: برای قهرمانی در لیگ میجَنگیم/ قرارداد کشتی گیران منطقی و قابل پرداخت است
وی در ادامه به برگزاری جلسات طولانی با کادرفنی تیمهای ملی اشاره کرد و افزود: با توجه به تقویم فشرده مسابقات در سال ۹۸ بعد از جلسات کارشناسی مجبور شدیم زمان لیگ برتر کشتی فرنگی را کمی کوتاهتر کنیم و در همین راستا باید مسابقات هر هفته در یک شهر برگزار شود. البته اجرایی شدن این برنامه منوط به تایید باشگاه هاست و باید با تعامل کارها پیش برود.
در ادامه علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی صحبتهایی را خطاب به حاضران مطرح کرد و گفت: فشارهایی روی ما بود که اصلا لیگ را امسال برگزار نکنیم. از سوی دیگر ما نمیخواستیم لیگ به شکل فصلی برگزار شود، چون ثمرهای برای کشتی نداشت.
وی ادامه داد: جلسهای مدیران فنی و سرمربیان تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی داشتیم که به جمع بندی در مورد برگزاری لیگ به صورتی که از سوی سازمان لیگ اعلام شده است باشیم. البته باید این مطلب را هم اضافه کنم که سرمربیان تیمهای ملی ما حق دارند، چراکه نگران نفرات اصلی هستند و درسال پیش از المپیک همراهی کاملی با ما داشتند.
دبیر گفت: اولویت فدراسیون کشتی المپیک است. البته سعی میکنیم جام باشگاههای جهان را هم در سال ۲۰۱۹ برگزار کنیم تا انگیزهای برای تیمهای حاضر در لیگ باشد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود افزود: بعد از نشستهایی که داشتیم، تصمیم بر این شد مربیان ملی در تمامی ردههای سنی در لیگ برتر حضور نداشته باشند. لیگ برای فدراسیون از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین خاطر سعی کردیم امسال با همکاری سازمان صدا و سیما پوشش تلویزیونی کاملی هم داشته باشیم.
سپس رئیس سازمان لیگ اعلام کرد در بحث معافیت مالیاتی باشگاهها میتوانند با توجه به مذاکرات صورت گرفته نامهای را به ریاست فدراسیون ارسال کنند تا به نهادهای مربوطه ارجاع شود. همچنین در در رابطه با اسپانسرینگ و تبلیغات محیطی لیگ هم طبق اعلام نصیرزاده سهم فدراسیون و باشگاهها ۵۰-۵۰ خواهد بود.
در بخش بعدی این جلسه اکبر طهماسبی، داور با سابقه کشتی ایران برخی موارد را به باشگاهها جهت میزبانی شایسته در لیگ برتر توصیه کرد.
در ادامه دبیر سازمان لیگ برنامه پیشنهادی لیگ برتر کشتی فرنگی و آزاد و را برای حاضران قرائت کرد و این برنامه به صورت مکتوب نیز در اختیار نمایندگان باشگاهها قرار گرفت. برخی از نمایندگان باشگاهها پیشنهادات خود را درباره برنامه پیشنهادی ارائه کردند که اکثر آنها مورد پذیرش مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ قرار گرفت.
بعد از نهایی شدن برنامههای لیگ برتر کشتی در سال ۹۸ و ابلاغ آن به باشگاه ها، رئیس فدراسیون از همکاری باشگاهها در سال المپیک برای کمک به تیمهای ملی تقدیر و تشکر کرد.
سپس موضوع استفاده تیمهای لیگ برتری از مشاوران رسانهای و کمک گرفتن از کشتی نویسان هم توسط رییس فدراسیون و رییس سازمان لیگ خطاب به باشگاهها مطرح شد.
در پایان این نشست نیز ملک محمد بویری، نماینده باشگاه سیناصنعت ایذه پیشنهاد کرد سهمیهای برای حضور برترین کشتیگیران لیگ در انتخابی تیم ملی در نظر گرفته شود که مقرر شد این موضوع توسط کادرفنی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی مورد بررسی قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
یوسفی افشار: کشتی ایران سالهاست برنامه مشخصی نداشته است
غیبت عجیب سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در رقابتهای قهرمانی کشور
انتهای پیام/