به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور در دیدار وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور، با بیان این که رویکرد و فعالیتهای حوزه باید با نیازها منطبق باشد، تاکید کرد: در نگاه راهبری حوزههای علمیه به ۴۰ برنامه کلان حوزهای در ارتباط با دستگاههای مختلف رسیده ایم که در این زمینه همکاریها شروع شود.
آیت الله اعرافی ادامه داد: به عنوان مثال با آموزش و پرورش به یک برنامه ۵ ساله رسیدیم که این برنامه مشترک به امضای وزیر آموزش و پرورش نیز رسید.
مدیر حوزههای علمیه کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود به ظرفیتهای گستردهای که در قم وجود دارد، اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون نزدیک به ۹۰ هزار طلبه در مراکز حوزوی در حال تحصیل است که شامل برادران و خواهران ایرانی و غیر ایرانی هستند.
آیت الله اعرافی در ادامه با اشاره به اینکه حوزههای علمیه آماده همکاری با سازمان بهزیستی در زمینههای مختلف هستند و بسترهای این همکاری باید با مشارکت یکدیگر آماده شود، گفت: در زمینههای مهارتی، آموزشی و فرهنگی آماده همکاری با بهزیستی هستیم تا بتوانیم با کمک یکدیگر در خدمت مددجویان در این حوزه باشیم.
مدیر حوزههای علمیه کشور تاکید کرد: ۱۰ هزار محقق و پژوهشگر نیز وجود دارد و علاوه بر این ۲۰۰ رشته در علوم اسلامی در این نهادها ارائه میشود.
آیت الله اعرافی یادآورشد: در سیل اخیری که کشور را در برگرفت بیش از ۱۲ هزار طلبه وارد عمل شدند و در زمینههای مختلف از امداد و نجات گرفته تا آموزشی و روانشناسی اقدامات بسیار مناسبی انجام دادند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این دیدار بابیان اینکه به دنبال الگوی ایرانی اسلامی برای بهتر زیستن مددجویان هستیم، گفت: همکاری و تعامل با حوزههای علمیه تحولی عظیم در سازمان بهزیستی رقم خواهد زد.
وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مراکز حوزوی میتوانند در بهتر زیستن مردم گامهای خوبی بردارند، افزود: ۲۶ هزار فرزند بیسرپرست و بد سرپرست تحت پوشش بهزیستی هستند و علاوه بر این ۶۵۰ مرکز شبهه خانواده را در کشور داریم که نیازمند همکاری طلاب با این مراکز هستیم.
قبادی دانا با بیان اینکه یکی از فعالیتهای بهزیستی محله محور است، افزود: در این زمینه میتوانیم از تجربیات حوزویان بهره بگیریم و اگر حضور طلاب در مراکز بهزیستی عالمانه و بامطالعه باشد میتواند اثرگذاری خاص خودش را داشته باشد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور به اقدامات صورت گرفته در ماههای اخیر برای مددجویان اشاره کرد و بیان داشت: ۱۷۸ هزار معلول سرپرست خانوار تاکنون بهاندازه یک نفر خدمات دریافت میکردند که این میزان به مبلغ نیاز خانواده بر اساس تعداد افراد خانوار افزایش یافت.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۹ هزار مهدکودک در سراسر کشور زیر نظر بهزیستی عمل کنند و علاوه بر این مجوز تمامی مراکز مشاورهای کشور از سوی این سازمان صادر میشود که نشاندهنده ظرفیت عظیم بهزیستی در کشور است.
قبادیدانا انعقاد تفاهمنامه بین سازمان بهزیستی و حوزههای علمیه را موردتوجه قرارداد و گفت: در این تفاهمنامه روی ۲ محور معلولیتها و آسیبهای اجتماعی تاکید ویژهای داریم، البته درزمینه معلولیتها به دنبال پیشگیری هستیم.
قبادی دانا افزود: علاوه بر این در سال ۹۷ در سطح کشور هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مستمری به مددجویان پرداخت میشد که با پیگیریهای صورت گرفته و علیرغم مشکلات اقتصادی این رقم امسال به عدد ۲۷۶۰ میلیارد تومان رسید.
رییس سازمان بهزیستی کشور در پایان خاطرنشان کرد: قانون حمایت از افراد دارای معلولیت تصویبشده که نیازمند همکاری دولت و مجلس برای اجرایی شدن این قانون و تخصیص بودجه آن هستیم.
در پایان این دیدار تفاهمنامه همکاری بین حوزههای علمیه کشور و سازمان بهزیستی کشور به امضای مدیر حوزههای علمیه و رئیس سازمان بهزیستی کشور رسید؛ گسترش همکاری در زمینههای مختلف از قبیل فرهنگی و آموزشی و ایجاد تعامل سازنده در بین این ۲ نهاد ازجمله مفاد این تفاهمنامه است.
انتهای پیام/ح